Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan reagáltok, ha idegenek...

Hogyan reagáltok, ha idegenek (távoli ismerősök, szomszéd, távoli rokon) érdeklődnek, szopik-e még a baba?

Figyelt kérdés
Sztem ez annyira intim dolog, én úgy utálok erre válaszolni. Főleg, h a kislányom 15 hónapos, és sokan hűledeznek, h még mindig cicizik. Hogyan lehet kikerülni a választ?
2010. jan. 11. 14:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
01-11 14:45: Szerintem általában nincs ilyen gondolat a kérdésben, ez egy egyszerű érdeklődés. Aki azt kérdezi, hogy szopik-e a gyerek, az nem az anyuka melleiről kérdez. Mint ahogy ha azt kérdezi valaki, hogy könnyen született-e a baba, az sem a hüvelyre gondol közben. Felnőtt emberek között szerintem ilyen kérdés megengedhető. Az már más eset, amikor valaki kéretlen tanácsokat ad, meg beleszól, az tényleg udvariatlanság.
2010. jan. 15. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!