7 hetes babámat hogyan vegyem rá, hogy aludjon el este?
Van egy ovis kisfiunk is. 7 hetes kishuga délután 6-tól folyton cicin lenne. Ha apuka kézbeveszi, cuppog a vállán, cumisüveget nem fogad el tőle (napközben elfogadja, ha pl. éppen fürdök). Így este 6-tól éjfélig csak szopizik vagy csócsálja a cicit, bealszik rajta, de ahogy kicsúszik a szájából a cici, keresi es sirni kezd.
Ami tej van, mind kiszívja, de este tőlem sem fogadja el a cumisüveget. Éjféltől reggel 6-ig alszik.
A kisfiunkkal így nem tudok úgy foglalkozni, ahogyan szeretném, nem tudom fürdetni, mesét olvasni, betakarni... és a férjemmel sem tudok foglalkozni.
A cumit elutasítja, így nincs ötletem.
És most álljon itt egy kis bíztatás: ez a hosszadalmas szopi nem tart örökké, nekünk 2 hónap volt. Azóta 13 hónapos a kislányom és a hozzátáplálás mellett (amit 9 hónaposan volt hajlandó elkezdeni) mai napig igény szerint tudom szoptatni.
Igaz, már van 10 foga, de a szopit még igényli, mert se a cumit, se a cumisüveget nem szereti, így mindkettő helyett szopi van.
Boldog szoptatási időt kívánok mindenkinek. Sajnos gyorsan telik ez az időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!