3 hónapos babámat a férjem este fürdetéskor rosszul tartotta és a fülébe ment a viz! A kislányom nem sirt észre sem vette csak én félek nem fájdulhat meg ettől a füle?
Nekünk folyton megáll a fülkagylóban a víz. Eleinte izgatott, most már nem, mert semmi baja. A gyerek észre sem veszik, fürcsi után meg jól kitörlöm. Gondolom bentebb nem ment a víz.
3 hónapos a kislányom
Én nem értem, hogy miért paráznak ennyien ettől!
A baba 9 hónapig vízben volt, és senki nem tartotta kint a fülét! Babaúszáson sem tartja kint neki senki!
Pelussal ki kell törölni neki és kész! De szigorúan csak a külső részt!
Tisztítani pálcikával is csak a külsőt lehet, belülre 1 csepp olajat kell cseppenteni heti egyszer, az kihozza a zsírt.
Fülgyulladás (fürdővíztől) csak arra érzékeny gyerekeknél fordul elő.
Az én lányom lassan 11 hónapos, és még egyszer sem gyulladt be a füle, pedig minden nap vizes lesz. Még soha nem fosztottam meg a pancsolás élményétől a füle miatt (nem tartom a fejét, hagyom lubickolni). Sőt! Nyáron a kinti medencénkben is vígan fürödtünk, víz alá is került, semmi baja!
Olvass utána és ne aggódd túl! :)
Ha szabadon pancsolhat, ő is jobban élvezi majd a fürdést!
Hú, szegény pasi mit kaphatott ezért...
Ne parázd ennyire túl a dolgot, nem lesz semmi baja, de ha most csecsemőkorában a széltől is óvod, az első szellőtől ágynak esik majd.
Hacsak a szülő nem tiltaj, a gyerekek lételeme a víz.
Másfél évesen a fiam a kerti locsoló alatt szaladgált, ami persze csapvíz hőmérsékletű.
Nem lett semmi baja, vízimádő, sőt szinte hideg vízben szeret fürödni.
Ővele is jártam babaúszásra, meg most a kicsiivel is járok.
Gyrekkorunkban májusban simán fürödtünk a 16-18 fokos Kis Dunában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!