Ha nem lenne elég tápláló a tejem akkor sűrűbben éhes lenne? Nem aludná át az éjszakát? 8hetes
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 06:48
1/12 anonim válasza:
Igen.
Nekem a 3.hónaptól nem volt megfelelő a tejem,attól fogva nem aludta át ez éjszakákat,napközben gyakrabban evett,de rövidebb ideig szopizott.
2/12 anonim válasza:
Na mindjárt jönnek az okosok letépni a fejeteket,hogy olyan nincs hogy nem tápláló,meg nem jó tej :D
3/12 A kérdező kommentje:
Azt mondják hogy "vékony" baba. 5hetesen volt 4220gr és 58cm. Most viszont itthoni mérés szerint olyan4400gr.
2014. júl. 27. 07:12
4/12 anonim válasza:
Nyugi, a baba tudja mennyit egyen, ha igény szerint szoptatod nem lehet gond. Örülj az éjszakáknak! :)
5/12 anonim válasza:
Az én kislányom elég vékonyka, most 5 hónapos 5600 gramm, 3200-vel született. Én is mindig aggódtam hogy nem elég tápláló a tejem, nem elég neki ilyesmi. De az orvosunk azt mondta, hogy amelyik baba éhezik, az nem alszik éjszaka. Ugyhogy nincs gond, örülj hogy alszik, nekem még mindig legalább egyszer kel.
6/12 anonim válasza:
Szerintem sem alszik nyugodtan egy éhes baba. Az éhség elég nagy hangoskodással jár, nyugi :) A gyarapodás meg nem csak attól függ, hogy mit eszik a baba, hanem a genetikájától is.
7/12 anonim válasza:
Igen. Én úgy vettem észre hogy nem elég hogy elkezdett éjszaka felkelni, napközben sűrűbben cicizett és az esti szoptatás kész rémálommá vált, mert csak tépkedte a cicimet (nem jött belőle semmi). És amikor lemértem szegénykém csak 40 grammot tudott enni.Úgyhogy nyugi észre fogod venni ha valami nincs rendben :D
9/12 anonim válasza:
Pedig a múltkor nekem estek emiatt,holott nekem orvos mondta.
2. voltam.
10/12 anonim válasza:
Ha megfelelő ütemben hízik hónapról hónapra a baba, akkor tápláló az anyatej, függetlenül az éjszakai ébredésektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!