Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Érdemes rááldozni a mellszívók...

Érdemes rááldozni a mellszívókra, a tároló poharakra és egyebekre?

Figyelt kérdés

Bár második gyerekemet várom, de most kissé tanácstalan vagyok. Az elsőnél 13 éve nagyon csóró voltam és erre nem is telt volna.Kézzel fejtem a tejet, már ami maradt és a fagyasztóba betettem.De ez nem volt sok, a gyerek csontra kiszívta a tejcit.Később pár hónap múlva meg dobtam ki az értékes tejet, mert nem kellett.

Most megtehetem hogy veszek mellszívót, de nem tudom mennyire használnám ki. akinek van vagy volt, azoknak bevált? Megérte?

2010. jan. 9. 21:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Először olyannal próbálkoztam mint amit belinkeltél (ez a 200-500 ft-os kategória) borzalmas volt, bár ebből a fajtából ami 2000 ft-t körüli árban van az már viszont jó. Próbáltam. Egyik barátnőm kölcsön adta az Avent kézi mellszívóját. Kicsit csalódtam benne, amúgy jó volt, csak idegesített, hogy amikor már elég erős a vákuum, jól szívott volna az a kis gumi pöcök mindig felszippantódott ami van benne, így szétszerelgetés és összerakás után kezdtem elölről.
2010. jan. 9. 21:59
 12/16 anonim ***** válasza:
szia én a gyogyszertárba vettem elektomosat ami elemmel is működik ,és az orrszívó is rákapcsolható (hozzá jár)vmilyen magyar termék.Jónak jó volt én nagyon kihasználtam ,csak sajna mindkét kezet lefoglalja.Amit belinkeltél az a gyogyszertárba is kb ilyen árba mozog.
2010. jan. 9. 22:39
 13/16 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ilyen volt. Ez bevált.

2010. jan. 10. 00:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Azokat a steril tejtartó zacsikat a gyógyszertárban lehet beszerezni?
2010. jan. 10. 09:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen ott lehet beszerezni, de szerintem nagyon drága.Én gyógyszertárban vettem kis fehér piklit, van 100-150-300 ml, fertőtlenítettem, majd sterilizáltam és úgy fagyasztottam le. Pakolgatni is praktikus.
2010. jan. 10. 15:29
 16/16 A kérdező kommentje:
ok, köszi mindenkinek
2010. jan. 10. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!