El fog apadni a tejem?
Mennyit iszol naponta?
Nekem azt ajánlották hogy szopi után fejjem le. A tea nem mindenkinél válik be!
Próbálj meg egy kicsit hosszabb időt kialakítani két szopi közt. Nem mondom hogy tartsd be a 3 óránkénti etetést mert én sem tartom be, e félóránként azért ne szopizzon, mert úgy valóban nem lesz annyi tejed hogy összegyűljön.
Amikor pedig sok tejed van, és nem eszi meg a pici fejd le, és tedd hűtőbe!
Ne adj neki tápszert! Szoptass! Ennyi idő alatt nem apad el- ahhoz kb 40 nap kell. Vegyél a gyógyszertárban Urtica Uerns ch 15- ös készítményt, napi 3X5 golyót szedj. Tilos a mentolos fogkrém, használj gyerekfogkrémet.
Igyál napi 2,5 liter folyadékot. És szoptass, ha nem szopik fejjed a melled, mert minél jobban kiürül, annál jobban telítődik.
Köszönönöm, ezt az urtica golyót kipróbálom!
sajnos a félóránkénti szopiról leszoktatni nem tudom, egyik napról.a másikra jött neki ez a szokás és ordít, amíg nem kap cicit. Meg muszáj is adnom, mivel egyszerre max 40 g-t ha szopik,tehát biztos, hogy hamar éhes lesz. Éjjel csak 1x kel, akkor sokat eszik egyszerre (mindkét cicit kiüriti). Ez más bevált nálunk, csak nem tudom miért ilyen kevés hirtelen a tejem. Most tápszer után elvan 2-3 órát, de mégse gyült össze sok tejem, alig van valami.
nekem is ez volt, bár én nem adtam tápot.
teljesen üresnek éreztem a cicimet. de csak annyi volt hogy többet evett hirtelen, emiatt kellett 1 hét hogy annyi legyen hogy elég legyen neki
ha féloránként szopik nincs ideje hogy megeméssze a tejet az nagyon rövid idő. nem csak cumizik a cicin? adj neki esetleg vizet cici helyett, vagy cumit
Ha elkezded tápszerezni, akkor elapad a tejed. Ha kitartóan szoptatod, pláne félóránként akkor nem.
Puha mellben is van tej, mikor beáll a kereslet-kínálat, akkor már nem sokszor látszik ,,telinek".
A tekergés inkább beszorult pukira, hasfájásra utalhat mint éhségre. Ha éhezne akkor üvöltene és nem fejlődne.
Nyugodj meg, van elég tejed! A méricskélést, pótlást felejtsd el, csak bezavar. Elég hetente megmérni, vagy amilyen gyakran dokinál/védőnőnél vagytok. Nagyobb babáknál meg már csak havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!