El fog apadni a tejem?
10 napos a babám
Amikor beindult a tejem,1 nap alatt 200ml lett pluszban egy nap alatt,szépen alakult,folyamatosan fejtem,a baba már 90ml-t eszik egyszerre. Tegnap óta elfogyott a tartalék a hűtőből mert a 2 mellemből összesen 45-55 ml jön le. Nem tudom mit tegyek,szeretném a kislányom anyatejjel táplálni de úgy látszik el fog apadni
Nem fog elapadni, nyugi!
Iszol eleget? En az elejen 4-5 litert ittam naponta. En mindig raktam egy palackot a szopifotelhoz es dontottem magamba, mikozben szoptattam.
Eszel eleget? Kell a kaloria, egyel amennyit csak kivansz (vsz tobbszorose mint normalisan), es legyen benne gyors ch is! En sokaig meg ejjel is ettem szopi utan.
Fejj minden szoptatas utan! (Ne szoptatasok kozott, hanem kozvetlenul utsna)
Tedd minel tobbszor mellre, mert a baba a legjobb serkento. Fiziksi + erzelmi inger hirmonalis folyamatokar indit be.
Fogyassz tejserkentot: szoptstos tea, motherlove kapszula...
Pihenj, amennyit csak tudsz! Ne foglalkozz semmi massal, csak a szoptatassal es pihenessel. Fogadd el a segitseget, amennyi csak kinalkozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!