Hogy tudom a tejemet elapasztani?
Figyelt kérdés
19 hónapos a kislányom, 1,5 hónapja fokozatosan szoktatom le a ciciről. Addig reggel-délben-este szopott. Már csak a reggeli van, meg ritkán, ha éjjel felébred és nagyon követeli, akkor megszoptatom, de ez 2 hetente egyszer van kb.
A tejem nyilván fokozatosan egyre kevesebb, de még most is szenvedek minden hajnalban, amíg fel nem kel, annyira csomós, feszül. Fejni szinte semmit nem tudok, sosem fejtem; mindig sok tejem volt, de éppen annyi, amennyire szüksége volt, nem kellet fejnem.
Mivel tudom gyorsítani az elapasztást?
Köszönöm előre is!
2014. júl. 10. 22:00
1/6 anonim válasza:
Márpedig fejned kell,annyira hogy megkönnyebbüljön a melled,majd egyre kevesebbet végül elapad.
3/6 anonim válasza:
A borogatás jó, de akkor is érdemes lenne megpróbálnod annyit kifejni, amennyitől már nem feszül a melled. Mi lassan 2 hete álltunk le a szopival, az első 1-2 napon néha fejnem kellett, mert szinte megvesztem a fájdalomtól, a feszüléstől és a csomóktól, de elég volt csak kézzel kinyomkodnom néhány cseppet, és máris könnyebb lett.
4/6 anonim válasza:
Én több, mint egy hónapja nem szoptatok és még egy kicsi tejem mindig van! Szerintem nem lehet direktben elapasztani, szép lassan abba marad. Az elején nekem is feszült ilyenkor kicsit kifejtem, hogy jobb legyen, szép lassan ez is abbamaradt!
5/6 anonim válasza:
Ha teljesen el akarod apasztani, akkor van rá gyógyszer. Nem tudom mi a neve, de egyik ismerősöm műtétre készült, a lánya már 1,5 éves volt és így apasztotta el. A háziorvos biztos tudja a gyógyszer nevét.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a segítséget!!
2014. júl. 11. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!