Gőgicsél és sír a cicin a fiam, pedig éhes.4 hetes. Mit tegyek?
Minden válaszolóval egyetértek,
ha ideges, lehet ringatni
ha a melled kemény (ezt tényleg érezni!, ha próbálod te kinyomni a tejet és nem spriccel, akkor muszáj jobban beindítani ezeket a tejcsatornákat, és az a masszírozás, tejfakasztó tea, sör, (tényleg jót tett, pedig nem szeretem a sört),előzetes kis fejés. Ha neked is nehéz fejni, gondolj bele, neki valami 14 izmocskát kell egyszerrre összehangoltan működtetni (olvastam), hogy tudjon szopni. Sokkal nehezebb szopni, mint cumizni, ahonnan csak dől a tej.
Másik dolog: szájpenész. Nincs a nyelvén, ínyén, hátul fent a szájpadlásán fehér folt? ha sír, mert éhes, de nem tud enni, annak gyakran szájfertőzés az oka. Meg kell vizsgáltatnod feltétlenül, hogy ezt kizárd.
legyél türelmes, gyakran megérzik, ha az anya ideges, és arra is reagálnak, éppen sírással...A szoptatás ajándék neked is, neki is, érdemes odafigyelni rá.
Miért nem veszi el a cicit, miért sír szerinted?
Nyilván ennek az okát kellene megszüntetni...
Van elég tejed?
Nekem úgy tűnt van elég, a kórházban rengeteg maradt,otthon fejtem is szopi után hogy több legyen, bár nem sok jött. Aztán rákapott a félórás szopira,2 cicis szopira, végül jött a sírás és kiderült, hogy kevés a tejem. 2 és fél hós korára teljesen elapadt. Onnan tápszert kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!