17 hónaposomat szeretném leszoktatni a szopiról mert dolgozni mennék, de pár falat után csak szopizni hajlandó, utána persze nem éhes. Hogy csináljam?
17 hónaposnak már rég nem csak pár falat szilárdat kellene ennie, nem tudom milyen dokid van.
Lehet, hogy drasztikus megoldáshoz kellene folyamodnod. Ha 1-2 napig csak jóval kevesebbet eszik, éhezik emiatt, akkor sem lesz semmi baja.
17 hónaposan a szoptatás már rég nem a létfenntartásról szól, mint az első hónapokban, hanem lelki oka van, ha ennyire függő a gyerek.
Pedig ezt csak drasztikusan lehet! Nincs több cici, s ennyi!
Nembeszélve róla milyen vérszegény lehet. Neki már nem főként anyatej kell.
Szerintem itt már az anyukával is gond van, ha nem tartja problémának azt, hogy a majd másfél éves gyerekének szinte kizárólagos tápláléka az anyatej.
Itt erős függőségi probléma áll fent amivel nagyon nem tesz jót a gyerekével.
Pedig mindent bevetek hogy eltereljem a figyelmét, játszunk, kaját csinálunk, sétálunk, könyvet nézünk, az ölembe ültetem egyből szopizna.
Nem úgy értem hogy egész nap csak pár falatot eszik, hanem mindenből pár falatot. Néztem egy bölcsis étlapot, pl. kakaót+kalácsot nem eszik, kenyeret, paprikát, paradicsomot nem eszik. Tejtermékeket igen, pl. krémtúrót megeszi az egészet, joghurtokat is.
Nálatok mekkora az egy adag amit egyszerre megeszik a babátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!