Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egy hetes kisbabám mindig...

Egy hetes kisbabám mindig elelszik a cicin, nem büfizik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ha felkeltem akkor meg nyügös. Vagy nem muszáj mindig büfizetetni?
2014. júl. 1. 23:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom büfiztetni mindig kell, ha viszont nagyon nem akar, akkor az is elég ha addig amíg nem büfizik az oldalára fektetve altatod/fekteted. Hogyha véletlen jönne valami, ne nyelje vissza.
2014. júl. 1. 23:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kell mindig büfiztetni. Ha mellen aludt el akkor ne tedd le (fel is ébredne tőle) és ami kikívánkozik az kijön belőle.
2014. júl. 1. 23:46
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Jaj, inkább, ne itt kérdezz ilyen témában...Sok a rossz válasz. Ilyen szabályok nincsenek, hogy ha mellen aludt el, ne tedd le...hanem, tartsa reggelig?

Büfiztetni kell. Néha sokára jön, de aztán beleremeg a csillár:) Az igen nyomná a pocit, ha bent maradna. ha nem jön a büfi, fektesd a térdedre, ezt védőnő javasolta, de én a vállamra tettem, kicsit följebb, mint egy sima dajkálás, így mindig büfizett. Ha túl korán alszik el a cicin, a kis lábujjait dörzsölgesd, attól felébered, akár többször is ismételhető. Aztán egyszercsak jól lakik, akkor is elalszik, de akkor is kell büfi. nnappal, ha mellette vagy, akkor fektetheted oldalra, kicsit kitámasztva.

2014. júl. 1. 23:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha megteheted, érdemes magadon tartani függőleges helyzetben (pl vállra fektetve, hordozókendőben), míg nem jön a büfi (van, h akár fél óra is'), különben csúnya hasfájást okozhat. Persze ha annyira ernyedt a baba, szopi közben akkor előfordul, h nincs szükség rá, mert kijön feltűnésmentesen/ ha nem fektetve szoptatsz, akkor közben távozik, de ez a ritkább.
2014. júl. 2. 00:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem éjszaka mindig bealudt,én mindig leraktam büfi nélkül ilyenkor,sose volt belőle semmi gond
2014. júl. 2. 08:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én gyerekemet nem lehetett büfiztetni, ellenben izmosakat bírt pukizni. Soha nem zavarta a pocakját semmi. Szóval ha amúgy nem panaszkodik büfi nélkül, akkor csak ezért ne ébreszd fel. Szerintem.
2014. júl. 2. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Gyerekfüggő. Van, akit nagyon megkínoz a bent maradt levegő, nálunk soha nem volt ebből gond.
2014. júl. 4. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!