Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az orditast is cicizessel...

Az orditast is cicizessel nyugtatjuk. Mivel helyettesithetnem?

Figyelt kérdés
5hetes babam egy hete nagyon orditossa valtozott.orak hosszat uvolt szinte mar ilyeszto tiszta voros rangatozik.hasznalunk hasfajasra csoppoket.csak ha cicire rakom akkor van azonnal csond.nem eszik belole mert nincs sok tej csak cumizza de orak hosszat.mar ki van azva a szaja korbe.dudli nemkell neki.normalis ez igy?
2014. jún. 30. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Én nem engedném, mert nem cumi, de sokan hívei itt ennek, hogy minden baj megoldása a cici. Meg kellene találni a sírás okát és azt orvosolni, mert amit írsz, hogy rángatózva sír órákon át, szerintem még nagyobb baj, minthogy cuminak használ.
2014. jún. 30. 14:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Probaljuk eltalalni az okat.de a hasfajason kivul mas nem lehet.mert orditas kozben erolkodve pukizik.ezert is irattunk csoppoket.de nem hasznal.es orditani megsem hagyhatom.
2014. jún. 30. 14:43
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Mindig adtam neki cicit, ha sírt, mert megnyugtatta. Semmi más nem vált be. Most 8 hónapos, reggel-este szopizik, de nem cicifüggő. Nem kell 5 hetesen attól tartani, hogy elkapatod. Szerintem ezt te is tudod, csak nincs kedved folyton ugrálni, egyszerűbb lenne beadni neki valamit, amitől csendben elfekszik.
2014. jún. 30. 14:44
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
A hasfájós időszak már csak ilyen, a cumit akkor még kiköpködték, néhány dolog ami be vált, tornáztatás, plédbe polyáltam mert a meleg megnyugtatja a pociját, hassal a karomra fektetettem és úgy simogattam a hátát, a popojukat paskolgattam ütemesen ez mindig megnyugtatta őket egy kis dalolászás kiséretében...türelem...én sem vagyok hive ennek a nyomjuk a cicit a szájába addig is csend van nézetnek
2014. jún. 30. 14:52
 5/12 anonim ***** válasza:
32%

Az a gond, ha rászokik, hgoy így nyugszik meg akkor pl elmentek valahová, vagy akár közértbe a cicidet nem tudod elővenni. Szoktak valami rágókendőt adni, játszócumit, bár azt próbáltátok, bármit amit rághat adjál neki.

Amúgy normális hogy ezt csinálja, de neked kell tudnod, hogyan szeretnéd ha folytatódna...... adj neki akkor játékokat, kendőket, valamit hátha rákap. Amúgy nincs gond a cicizéssel sem, csak mondom macerás lehet néha.

A fiam is megnyugodott a cicin akárhogy üvöltött, de a rongyot válaszotta végül :) így akár közértbe is oda tudom adni :)

2014. jún. 30. 15:20
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
próbálj ki másmilyen cseppet és hordozókendőbe kösd magadra.
2014. jún. 30. 16:06
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem rogton nyomom a cicit a szajaba.eloszor igy probalkozom: tisztaba teszem kozben torna es maszirozas.majd kezben ringatom.majd pledbe teszem dudlival probalkozok. Para elszivot bekapcsolom mert neha bejon a monoton zaj.ha mar minden kotel szakad jon a cici.csak azt akartam kerdezni hogy ilyenkir 1vagy2ora cicizes van egyhuzomban mire lenyugszik.es addigra ki van azva az en cicim es o szaja is.hogy ez normalis e.en is gondoltam ra milesz kesobb de most meg nem tudja megfogni a rongyot se jatekot.
2014. jún. 30. 16:13
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
Sztem ez a normalis. Eddig benned volt minden porcikaja erintett teged. A megszuletese utan ez segit neki megnyugodni. A kozelseg es a szopo mozgas megnyugtatja a babat. En minden sirasra most is cicire teszem. Ha nem az a baj eltol es kiderul mi mas. Most 10 hos. Kozertben nem veszem elo a cicm de mar nagy es elterelhetobegy ideig a figyelme utana gyorsan lepek es megoldom a problemat. Nem minden baba eri be cumival vagy egy ronggyal.
2014. jún. 30. 16:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nana...azt írod, nincs sok tej. Kap tápszert is kiegészítésnek?

Ha igen, lehet, váltás kellene és megszűnne a hasfájás.

Ha nem kap, lehet, hogy kevés a tej nagyon és éhes. Azért van órákig a melleden, mégis elégedetlen.

Eleinte nagyon könnyű összetéveszteni, miért is sír a baba.

Alszik eleget? Miután hosszan volt a melleden, elégedett?

Pisis, kakás pelus van elég? Tud kakálni, vagy szenved vele?

Próbálhatsz másfajta cumikat is.

Az sem jó, ha órákat van a melleden, mert felázik, sebes lesz, írtad, hogy az ő szája is ki van már csapva a nyáltól.

Orvossal, védőnővel beszéltél erről?

2014. jún. 30. 19:17
 10/12 A kérdező kommentje:
Cumit probaltam ket felet,oklendezik toluk..igen kap tapszert.ez mar a harmadik.eloszor volt nutrilon amit teljesen visszabukott.aztan milumil ar amitol nemvolt kaki.es most fermentalt van ami hasfajosojnak.ettol napi egy kaki van.van hogy cici utan megnyugszik de van hogy ordit tovabb ha leveszem.este vegre sikerult cici nelkul ringatva elaltatni.de hajnalban megint orditott kellett a cici.hasfajas volt megintcsak mert tekergett meg erosen pukizott.
2014. júl. 1. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!