Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Amikor szoptattok, csak...

Amikor szoptattok, csak ketten vagytok a babátokkal, vagy ott lehet a párotok, vagy anyukátok is?

Figyelt kérdés
Egy szobás garzonlakásban lakunk, előre félek, hogy ha megszületik a baba, hogy oldom meg a szoptatást, ha mondjuk jönnek a látogatók, vagy vendégek.Aki ilyen helyzetben volt, az hogyan oldotta meg?Illetve kit engedtek, hogy lássa?
2010. jan. 4. 14:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló nagyon ráérzett a lényegre szerintem!!!

Nem kell naphosszat odatanyázni a látogatóknak.Vagy ha ott ücsörögnek,akkor segíthetnek is akár.:):)

2 legyet egy csapásra.

Mikor mi voltunk ilyen szituban,akkor a férjem természetes jelenség volt.Anyu+nővérem szintén nem zavart,de az öcsém,és tesóm fia úgy láttam zavarban vannak.

Nem szóltam nekik,engem nem zavart,de ha a férjem családja ácsingózott volna mellettem,attól sikító frászt kaptam volna.

2010. jan. 5. 10:49
 22/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Én bababarát kórházban szültem. Ez azt jelenti, hogy reggeltől estig jönnek a látogatók, baba veled van a kórteremben, a látogatók szintén a kórteremben (mindegy hogy 3 éves vagy 90!)

A babát pedig muszáj volt megetetni, így a 4nap alatt rengeteg idegen ember elött szoptattam (és volt olyan aki bámulta az anyukákat!), és ezek után itthon már nem zavar egyáltalán, hogy ki néz és ki nem. Egyszerűen immunis lettem rá. Vagy csak az anyai ösztön, nem tudom, de a kórházban te is megtapasztalhatod.

3hónapos baba anyukája

2010. jan. 5. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!