Szoptatós anyukák, ti isztok radlert?
Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 10:41
11/19 anonim válasza:
Én iszok, védőnő javasolta, 2%-osat vagy alkoholmentest. De nem egyszerre iszom meg, hanem órákig kortyolgatom.
12/19 anonim válasza:
Én is csak a teljesen alkoholmentes változatát iszom, vagy Karamalz-t.
13/19 anonim válasza:
Az alkoholmentes változatot ittam, pont ilyen meleg volt. Meg Karamalzot.
14/19 Vilcsianyuja válasza:
Szintén csak alkoholmentest iszom.
15/19 anonim válasza:
Van 0%-os radler is, en csak olyat iszom. Egyszer ittam 2%-os radlert, azt hittem mentes, es a mar 8 honapos babam hanyt szoptatas utan par oraval, pedig nem volt beteg. Biztos, hogy a radlertol, azaz az alkoholtol. Biztos vannak babak, akik jobban "birjak", de tuti, hogy karos, en mar meggyozodtem rola, sajnos:(
16/19 anonim válasza:
Alkoholmentes citromos Gössert ittam, az esett a legjobban. Alkoholosból még 2%-osat se mernék szoptatás alatt. Kimutatták hogy a tejbe is belemegy az alkohol, és nincs okom, hogy ne higyjem el, mert ezt nagyon egyszerűen meg lehet állapítani egy kis lefejt tejből.
17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!!!!!!!
2014. jún. 13. 08:52
18/19 anonim válasza:
nem szeretem a sört, de az érdekelne, milyen hatással van a tejre mert Isten bizony, első gyerekkel kaptam egy kis dobozost a kórházi ajándékcsomagba. Azután olvastam hogy tejserkentő hatású.
19/19 anonim válasza:
Most miért kellett lepontozni csak annyit írtam hogy sör!!!! Komolyan vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!