Szoptatos tea, ami nem okoz hasfajast?
Figyelt kérdés
Nem eleg a tejem, szeretnem szaporitani. Igyekszem sokat inni, normalisan enni, szedek vitamnokat rendszeresen fejek.
Szivesen innek szoptatos teat is, de attol tartok, a bennuk levo edeskomenytl fajni fog a babam hasa.
Mit probaljak ki?
2014. máj. 16. 21:48
1/7 anonim válasza:
Az édesköménytől NEM fáj a babád hasa. A babáknak akkor szoktak adni édesköményteát, ha hasfájós.
2/7 anonim válasza:
Ahogy az első írja. Hasfájásra szokás édeskömény teát adni, tehát az pont ellene van. Laktoherbet igyál.
3/7 anonim válasza:
Laktoherbtol fajt a kusfiam hasa.van akinel az edeskomeny pont az ellenkezo hatast valtha ki.a doktornonk mondta.nalunk is igy van.probaltam hasfajasra edeskomenyteat es csak rosszabbodott a helyzet!
4/7 anonim válasza:
Utolso vagyok az lemaradt h en a Lactinatal kapszulat szedem.
5/7 anonim válasza:
Az enyémnek is fájt a hasa a Laktoherbtől, a More Milk kapszula vált be - most megnéztem, mindkettőben van édeskömény, de a többi összetevő nem egyezik, úgyhogy gondolom, nálunk más lehetett a ludas.
6/7 anonim válasza:
az én lányomnak fájt a hasa a Lactoherbtől és más édesköményes teától is.
7/7 anonim válasza:
Humana instant szoptatós tea. Abban azt hiszem nincs édeskömény, de van egy rakás olyan összetevője, amit más szopiteákban nem láttam. És irtó finom is.
Főleg tedd sokszor cicire a babádat, akár félóránként is, ha igényli. Az a leghatékonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!