Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha 80 kg felett vagyok, akkor...

Ha 80 kg felett vagyok, akkor 3x2 more milket szedjek be? Árthat?

Figyelt kérdés
Szeretném szedni, mert nagyon kevés a tejem, és már lassan 4 hetesek leszünk, a tápszert abba akarom hagyni! Köszönöm!
2008. júl. 30. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy kicsit offolok, mert nem ismerem a more milket, viszont én Laktoherb teát ittam, minimum 2 literre higítva a 2-3 filterből készült teát és mellette még rengeteg folyadékot ittam. Próbáld ki ezt is.:)
2008. júl. 30. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Szedheted nyugodtan a More milket 3x2 -vel is egyátalán nem árt, én is szedem és három és fél hónapos kisfiamat kizárólag szoptatom, pedig tápszerrel jöttünk haza a kórházból, de nem adtam fel a szoptatást és sikerült.
2008. júl. 31. 08:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is így szedem, mint te mert 80felett vagyok. De nekem nem nagyon jött be, pedig már mindjárt elfogy egy doboz. Evés előtt vagy után kell bevenni, vagy ennek nincs jelentősége?

Bár ha nem szedném, akkor lehet ennyi tejcsi sem lenne. Ki tudja?

Ha elfogy akkor én is a teát+ a sört fogom még kipróbálni.

2008. júl. 31. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!