Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3,5 hónapos csecsemő 3. napja...

Lynana87 kérdése:

3,5 hónapos csecsemő 3. napja nem akar enni. Mit tegyek? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Anyatejes a babám. Eddig minden további nélkül szopott és nagyon jó étvágya volt. Most 3. napja nem akar szopizni és ha lefejem, cumisüvegből sem hajlandó megenni. Csak is kizárólag teát hajlandó elfogadni. Már próbáltam kiskanállal, azzal sem.Ha kezd olyan helyzetbe kerülni, ahogy szopizni szokott már akkor ordít.

#5 hónapos csecsemő
2014. jún. 7. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem még ma hívd fel a gyerekorvost, védőnőt.

És próbáld meg kanállal adni a lefejt tejet, ha még nem próbáltad esetleg, vagy fecskendővel, amivel a Konakiont is adod. Teától nem gyarapszik!

2014. jún. 7. 11:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2014. jún. 7. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
sztem fáj a torka. Remélem azota javult a helyzet.
2014. jún. 9. 19:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Csütörtökön még evett reggel és este azt hittük csak a nagy meleg miatt nem éhes. Aztán másnap már kiskanállal gyömöszöltem bele némi lefejt tejet, de ordított végig. Aztán szombaton sem javult a helyzet. Ha meglátta a cicit már ordított a lefejt tejet sem volt hajlandó meginni. Aztán megkóstoltam a tejem. Nem volt édes, mint az elején. Nem tudom mitől lehet ciklusom volt bár vérzés nem volt. Aztán egy nagyon pici cukrot tettem a lefejt tejhez és láss csodát megitta. Hát akkora kő esett le a szívemről. De hogy nehogy elapadjun a tejem a nem szopizástól illetve nehogy leszokjon a szopásról, bekentem csak a bimbóm egy nagyon pici rózsamézzel. És azóta szopik. :) Úgyhogy hálistennek megoldódott. Pár napon belül megpróbálom elhagyni a rózsamézet, nehogy gond legyen belőle. Szombaton mivel se védőnő se gyerekorvos, így a férjem átment a kórházba segítséget kérni a csecsemős nővérektől. De annyit mondtak, hogy lehet ilyenje van, vagy a nagy melegtől, illetve próbáljuk összekeverni a teával a lefejt tejet. Ők sem tudták nagyon mire vélni. Köszönöm mégegyszer a gyors választ.
2014. jún. 10. 09:58
 5/5 anonim ***** válasza:

ügyesen megoldottad végül, örülök, hogy helyre álltak a dolgok! Nem is gondoltam volna, hogy a megváltozott tej lehet az oka, pedig tényleg annyira kézenfekvő...

Minden jót nektek! első voltam.

2014. jún. 10. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!