1 hónapos a babám; 2 napja kezdte el azt csinálni, hogy ha jön a következő szoptatás, üvölt, meg sem próbál szopizni, vagy pár korty után üvölt. Ezt órákig is képes művelni. Tejem van bőven, eddig nem volt gond. Végigmegyünk a kaki, büfi problémán, ezek után sem javul a helyzet :(
Kipróbáltam, hogy lefejem és cumisüvegből kapja. Úgy gond nélkül megeszi.
Miért csinálhatja ezt?
2014. jún. 3. 21:30
1/7 Vilcsianyuja válasza:
Mindkét melleden ezt csinálja? Próbáltál szoptatási pozíciót váltani? (Mondjuk sima bölcsőtartás helyett hónaljtartást, vagy fekve szoptatást, hátha valamije fáj, mondjuk a nyaka meghúzódott.) Remélem, elmúlik majd!
2014. jún. 3. 21:42
2/7 anonim válasza:
Az enyem novekedesi ugrasnal csinalta ezt. Szopott kettot aztan elkezdodott orditani. Kb egy hetig tartott. Nekem az valt be hogy jarkaltam vele mig szopizott vagy fuggolegesen tartottam.
2014. jún. 3. 21:49
3/7 anonim válasza:
Nekem is sírt egy időben ha mellre tettem és kiderült h.iszonyatos nagy mennyiséggel megindult a tej a szájába és nem tudott vele mit kezdeni, szopi előtt egy 10 percel mindig fejtem le egy kicsit h. ne legyen olyan sok és egyből megoldódott a problémám,próbáld meg hátha ez a gond nektek is...
2014. jún. 3. 21:59
4/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam mindkét mellen, különböző pozikban; sajnos nem segít :(
Huhh, hogyan tudtál járkálva szoptatni? :) Majdnem 6kg a gyerek ülve is sok lenne tartani míg megeszi az adagját :-S
Egyelőre vagy elalvásig üvölt és ha rápihent talán eszik, vagy a cumisüveges módszer működik, de utóbbit nagyon nem szeretném csinálni. :( Ma este kb 3 óra üvöltés után végül fejtem neki és azt megette.
Jó lenne megtalálni a megoldást.
Köszi az eddigi ötleteket; várok még ha tudtok valamit!
2014. jún. 3. 22:35
5/7 anonim válasza:
3-as vagyok ha cumisüvegből eszik szépen lehet akkor neked is sok a tej és gyorsan jön neki
2014. jún. 3. 22:38
6/7 anonim válasza:
Ha olyan sok a tejed, nem próbáltál előfejést csinálni és utána rakni mellre? Nekem is rengeteg tejem volt és a csecsemős nővér ajánlotta még a kórházban, hogy csináljak előfejést és nem is volt így gond.
2014. jún. 4. 09:30
7/7 A kérdező kommentje:
Nem minden evésnél csinálja az üvöltést, szóval szerintem nem a tejmennyiséggel van a gond.
Szerintem a front lehetett a ludas, mert ma úgy viselkedik, mint a kisangyal :)
Nektek nem voltak extra nyűgösek a babák az utóbbi napokban?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!