Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem lesz így kevesebb a tejem?

Nem lesz így kevesebb a tejem?

Figyelt kérdés
Kisfiam éjszaka kétszer kel fel enni 3 hónaposan. Teljesen be vannak durranva a cickóim, tök kemények és nem is tudja kienni teljesen. Reggelre van hogy átázik a pizsim. Fejni nem tudok, mert nekem nem indul be a gépre a tejleadó reflex. Nem lesz ettől kevesebb a tejcsim? Mi lesz ha majd átalussza az éjszakát?
2009. dec. 31. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:

nem lesz kevesebb a tej- vagyis inkább úgy mondom, hogy szépen követi a babád igényeit a tejtermelés is

mikor pl először átaludta az éjszakákat a fiam, akkor pár napig nagyon be volt durranva reggelre a mellem, de kb 3 nap után már nem, mert magától "tudta" a testem, hogy éjszaka nem kell annyit termelni

üdv és buék - 9 hós főként anyatejes, kóstolgató baba anyukája

2009. dec. 31. 19:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia,így van,ahogy az előttem lévő írta!Beáll a kereslet-Kínálat,nem is fogod érezni,hogy tej van a cicidben!

Én is sokat szenvedtem az éjszaka miatt,mert csak 1x kelt!Én sokat tudtam azonban fejni!

Szia és BÚÉK

2009. dec. 31. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én az ellenpélda vagyok ezek szerint.Kisfiam négy hónapos lesz jövő héten, több, mint egy hónapja átalussza az éjszakát, ez este 8-9-től, reggel 7-8-ig tart.Hajnali kettőtől már nem tudok az oldalamon aludni, majd szétdurran a cici.Amíg felkel kétszer cserélek melltartóbetétet, de van, hogy így is eláztatom az ágyat.Mondjuk én nem bánom, hogy így van, mert reggel nagyon éhes, amikor felkel, így ömlik a tej a szájába.Napközben viszont annyi van, ami éppen elég.Fejni én sem tudok, csak reggel a bal ciciből 50-70 milit, mert akkor a jobból eszik mindig.Mondjuk nekem a balban mindig kevesebb van.

2009. dec. 31. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!