Nem szoptatom túl sokszor? (8hónapos)?
Így néz ki egy napunk evés szempontjából:
5.00-szopi
8-9 között szopi
Fél 10-10 gyümi, keksszel, vagy gabonával
Fél 1-1 főzelék, húsival, vagy sajttal, vagy joghurttal, utána bónusz szopi
Fél 5-5 szopi
18-18.30 gabonás tejpép gyümivel, vagy anélkül
21.00 120 ml tápszer, mert az esti szopitól fáj a hasa sajnos
Mi a véleményetek, jó ez így, vagy változtassunk valamit? Egyébkén nekünk megfelel így, a kanalasakból mindig megeszik 200 gr-ot, jó étvágyú, 8,5 kg és kisfiú. Szerintem a szoptatás mennyisége napközbennem valami sok, max másfél órára elég neki.
Ilyen nincs,hogy az esti szopitól fáj a hasa.Ezen jót nevettem!A többitől,akkor miért nem??! :D
Amugy nem szopizik sokat.Az én lányom is kb. ennyit szopizott nappal,de ő estére is szopizott,sőt éjjel is ébredt még 2-3x cicizni.
Sziasztok!
Hát sajnos ez van, én sem tudom miért, de ha este megszoptatom, akkor elalvás után 20 perccel már ébred, és éjfélig egy csomószor büfi, puki,síráshegyek vannak :(
Legutóbb éppen múlt héten próbáltam ismét este szoptatni, ugyanez volt, pedig semmi olyat nem ettem. És ez így ment 6 hónapos koráig, akkor döntöttem el, hogy megpróbálom a tápszert este. És csodák csodája, aludt, puki, sírás nélkül.
Nem örülök neki én sem, mert nekem macera, mikor este már aludna, és a tápszerrel kell bíbelődni....de szerintem így neki és nekem is jobb.
Ha van ötlet, mi lehet a baj az esti szopival, várom :-)
Amúgy akkor ok, megnyugodtam, hogy jó a napirendünk, azért tettem csak fel a kérdést, mert már rágták a fülem, hogy minek a cici ekkor, meg akkor...stb. De mint írtam nekünk ez így tök jó, tehát egy db-ig akkor marad is, majd a babó dönt, ha változtatni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!