A kicsinyenkent lefejt tejet hogy rakjam hutobe? Kezdo anyuka vagyok.
Figyelt kérdés
Reggel 9kor kezzel sikerult kifejni de csak 10 ml jott ezt rogton hutobe tettem lezart cumisuvegbe.ha kesobb megint fejek picit azt egyenest bele fejjem a lehutott tejhez vagy megint kulon valami poharba es csak este ontsem ossze? Meddig tarolhatom igy az egeszet?2014. máj. 31. 09:31
1/2 anonim válasza:
hűtött tejhez ne tegyél nem hűtöttet, szóval először a hűtőbe, utána öntsd össze őket(akármilyen kicsike mennyiség), mikor már lehűlt a másik adag is.
én a reggeltől fejt tejet este már berakom a fagyasztóba, de elvileg 1-2 napig simán elvan a hűtőben.
2/2 anonim válasza:
Én anyatejadó voltam 10 hónapig, ott úgy működött, hogy az általuk kapott üvegekbe kellett fejnem, 3,5 dl-es volt egy üveg. Fejésenként tettem az üvegbe, amíg meg nem telt. Tehát a friss tejet a már hűtőben tárolthoz. A hűtőben 4 fok hidegnek kellett lennie, hétfőn, szerdán és pénteken vitték el, így 2-3 napig biztosan jó a tej, ha megfelelően tárolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!