Honnan tudom azt hogy csak ennyi tejem van vagy csak nem szopja ki?
Figyelt kérdés
Mérnem kell szopik után a mennyiséget de most csak 40 et mutatott a mérleg de volt mikor 100 at is. 2 hónapos kisfiú anyukája2014. máj. 28. 18:07
1/5 anonim válasza:
Szopizas utan tudsz meg fejni a melledbol, jon meg belole tej? Mert akkor tobb is van
Egyebkent nem mindig ugyanannyit szopnak. A tej osszetetele es a tektermeles mennyisege is napszakonkent valtozik. Este kevesebb de zsirosabb tej termelodik. Miert KELL merned egyebkent?
2/5 anonim válasza:
Az ilyen méregetésbe csak bele lehet őrülni. Amint nem görcsöltem rajta, nem mértem ment a szoptatás rendesen, igény szerint.
3/5 A kérdező kommentje:
Tudok még fejni utána bár egy 15 perccel utána fejek. Azért kell mérnem mert a kórházban nem volt tejem és még mikr hazajöttünk akkor is fogyott még kb 10 napos volt mikor kezdett a súlya nőni. Most is sajnos keveset szopizik kell pótlás is. Nagyon sokat is sír.
2014. máj. 28. 18:35
4/5 anonim válasza:
Tapszerrel potolsz? Sokszor ha az ilyen picik cumisuveget is kapnak akkor raszoknak mert abbol konnyebb szivni mint a cicibol. En megprobalnam csak ciciztetni egy par napig, amilyen surun csak tudod, ez a babanak is jo foleg ha siros, es a tejtermelesnek is. Aztan lehet el is felejthetitek a tapszert.
5/5 anonim válasza:
Ugyanebbe vagyunk, nem tudom mikor adhaton vissza a mérleget. mennyit tudsz fejni? Amikor szopizik intenzíven szopizik? mennyi ideig? Hallod ahogy nyel? Mikor sír?szopi után-alatt előtt?
És egyszerre csak egy ciciből szopiztatsz? Szopi után érzésre hogy gondolod üres?Szokott feszülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!