Miert nem szopizik a babám?
Figyelt kérdés
7 hetes a babám,kizarolag anyatejes,es delutan ota azt csinalja h szopik egy percet aztan sírasba kezd es nem veszi el a cicit..rarakom a masikra ugyan ez..nem tudom mit tehetnék,nem ettem semmi olyat,nincs mas szagom, nem ijedt meg semmitol,probaltam mas pozban de csak tatog es sír. Néztem a szajat,nincs szajpenesz,nyomkodtam a fultovèt nem sírt hogy fájlalná.2014. máj. 16. 20:03
11/11 xStefix válasza:
Ha te puffadt vagy, tele salakanyaggal, te se szívesen ennél még rá pár adagot... ;)
Az én gyerekeim is így működnek, pedig 6 és 2 évesek. Ha nagyon nem akarnak enni, sejthetem, hogy nagy adagot produkálnak majd.. és rendre így is lesz. Tele van a bendő, amíg nem megy ki a régi, nem megy be az új se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!