Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem szopizik? (a többi...

*fanni* kérdése:

Miért nem szopizik? (a többi lent)

Figyelt kérdés
A testvéremnek 3 napja megszületett a kisbabája :) ( az első)De nem eszik anyatejet, vagyis egy kicsit, 2-t szív és utána alszik. Tegnap egész este meg csak sírt próbálta neki adni de nem fogadta el, utána tápszert adtak a nővérek. Már szinte minden segéd eszközt megvettünk ( mellbimbó kiemelőt, mellszívót)de semmi eredmény.
2011. jún. 1. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Megnézték, hogy nincs-e lenőve a pici nyelve? sOK BABA EZÉRT NEM TUD SZOPIZNI ÉS SAJNOS AZ ORVOSOK SE MINDIG GONDOLNAK RÁ.... (bocsi a caps lock-ért!)
2011. jún. 1. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Alszik??????nem sárga véletlenül az a gyerek???Mert akkor alszanak,és még enni sem bírnak,mert csak alszanak és alszanak és ugyaígy jártan az enyémmel.
2011. jún. 1. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Én pont így voltam a kórházban,aztán a nővérke levetkőztette a babómat(és engem is),csak egy pelus volt rajta és rámrakta,azt mondta,hogy a testkontaktus nagyon fontos,akkor utána szopizott rendesen.Betakargattam magunkat pléddel,nehogy kihűljön.Persze volt amikor bealudt,de akkor felsímogattam.
2011. jún. 1. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:

igen, ahogy az első írja!Az én fiamnak is le volt nőve a nyelve, nem tudott rendesen szopizni, BIMBÓVÉDŐT hoztak nekem a kórházba, azzal már simán ment!

Meg még nagyon "új" a picike, lehet anyucijának nem indult még be rendesen a teje, nem?

Amúgy gratulálok nagynéni:)

2011. jún. 1. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:

20:29es vagyok, lehet sokan le fognak szólni a bimbóvédő miatt, de ha csak azzal megy, akkor azzal megy...

Sokszor próbáltam leszokni róla, de nem ment, aztán mikor fiam 6 hónapos volt, szó szerint egyik napról a másikra elhagyta!Én lehet vinnék neki, hátha azzal menne!

2011. jún. 1. 20:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is ilyen volt, csak sírt ha már közelítettünk felé a cicivel. Végül bimbóvédővel sikerült szoptatni. Igaz sok türelem kellett hozzá, és eleinte kapott cumisüvegből is pótlásként anyatejet. kb. 6 hetes volt mire már csak szopizott és nem kellett pótlás. Mindig szopival kezdtem, akár 1 órát is rajta volt, folyamatos ébresztgetés mellett, ő is nagyon sárga volt sokáig, majd ha nem evett eleget(mértem az evéseket), akkor kapta a pótlást és szép fokozatosan el tudtuk hagyni a bimbóvédőt is. Éjjel nappal fejtem az elején, ezzel is szaporítottam a tejet, végül 15 hóig tudtam szoptatni.
2011. jún. 1. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A lányom két naposan kezdte a szopi sztrájkot! Ez a hivatolos neve!

Nálunk pont az volt a baj, hogy akkor indult be a tejtermelésem igazán és nagyon ment a szájába a tej, így ő sem akarta elfogadni!4 hetes volt mire segítséget kaptunk aki felállította ezt a diagnózist!

És mikor utána elkezdtem úgy szoptatni, hogy minden szopi előtt fejtem, és csak utána adtam a cicimet a szájába akkor úgy elfogadta!Nyilván nem elsőre,mert emlékezett a rossz élményekre, de türelemmel 2-3 hét alatt vissszaálltunk a csak cicire!

Mondjuk én nem adtam neki tápszert inkább lefejtem a mellem és cumisüvegből adtam neki a tejem!Minden szopi előtt frissen fejtem neki a tejem!

De ha felhívtok egy lll-es tanácsadót biztos segít!

www.lll.hu

2011. jún. 2. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!