Ha még nincs elég tejem itthon mit adjak a babának enni inni?
Figyelt kérdés
tápszer kizárva 3naposak vagyunk2014. máj. 15. 21:06
21/25 anonim válasza:
Mégis milyen egyéb ötleted van? Még bőven fog nőni a tejmennyiség ha szoptatsz sokat, én többször is küzdöttem már az anyatejért, mert a növekedési ugrások, kialvatlanság, mellgyulladás nem segített, eddig mindig sikerült növelni a mennyiséget a gyakori szopival és pihenéssel, sörrel, de tartunk itthon egy doboz tápszert, ami megnyugtat, hogy bármi is történik van mihez nyúlni.
22/25 anonim válasza:
Az én kislányom a kórházban cukros vízen élt, azt tudták belediktálni, mivel nehezen adaptálódott, így míg más baba már sírt, ő csak aludt, és aludt, és nem szopott egyáltalán. Én is aggódtam, éhen hal, de megnyugtattak, hogy pár napos tartalékkal születnek, a kiszáradás megelőzésére kell odafigyelni. Fejtem és fejtem, de csak itthon indult be valamennyire a tejtermelés, amikor már nyugodt környezetben voltunk. Eleinte kis tápszerrel kellett pótolnom, de a babámnak nem jelentett problémát, azt ette, amit kapott. Késöbb, mikor már volt elég tej, elhagytuk a tápit.A szopizások melett pluszban fejtem is, hogy több inger érje a mellett. Ha hajlandó szopizni, akkor valóban érdemes sokszor mellre tenni. Nekem sajna az első 3 hónapot tulajdonképpen átaludta, sokszor a lefejt tejet kis pohárban itattam meg vele álmában, mert a cumisüvegből sem szopizott, de az ivás pohárból ment neki. Szerintem is légy még türelemmel, a gyomruk is kicsi, a szopizások mellett fejj is, még ha nem is sok jön a mellből, a folyamatos inger beindíthatja a tejtermelést.
23/25 anonim válasza:
Ja, és persze ha nem megy mégsem, akkor természetesen tápszer kell, az sem ördögtől való. Mondom, az én lányom eleinte vegyesen kapta, majd csak anyatej, majd megint vegyes étrenden volt :)
24/25 anonim válasza:
nem is értem egyesek miért ellenzik a tápszert és inkább éheztetikma babát. hát csak gratulálni tudok a tápszer nem méreg.
25/25 Zsöff85 válasza:
Attól lesz elég tejed ha sokszor mellre rakod. Egy szoptatáson belül addig váltogasd a melleket amíg jól nem lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!