Kisfiam 20 hós és még szopik reggel-este. Igaz szerintem nem sokat szív ki. Hogyan szoktassam le?
Köszönöm a válaszokat!
Igazából engem nem zavar,igen,inkább a bújás miatt csinálja szerintem,kb.3 percig tart.Ha felébred,és ha elalszik este.
Az első válaszolónak üzenem,hogy inkább ne válaszolj,ha ilyen bunkó válaszokat tudsz adni....
Ha saját magától vette így vissza a szopit, akkor ő saját maga választja el magát folyamatosan és lehet, hogy a végső búcsú sincs már messze. Ha téged nem zavar a napi 2x3 perc bújás, akkor szerintem az a legjobb, ha megvárod, míg ő enged el téged.
Én szem szer az igény szerinti szoptatás és elválasztás híve vagyok, úgyhogy én nem erőltetném. Pláne, hogy nincs hiszti vagy unaloműző szopi-túrázás (ezekre sem az elválasztás a megoldás szerintem), csak napi kétszeri rövid megbizonyosodás arról, hogy megvan még anya cicije. :) Szerintem ez a pár perc időben sem megterhelő, sőt, úgy gondolom, a gyerkőc lelki békéje érdekében szükséges és megadható.
Az én lányom 22 hónapos, napi 3x szopik, általában 20-30 perceket. Nekem ez az idő sem hosszú, úgy igazítom a napom, hogy beleférjen. Sőt, nagyon örülök, hogy még gőzerővel együtt vagyunk és mindkettőnknek jó. De ez csak az én személyes véleményem.
Szerintem mindenképp úgy dönts, ahogyan te jónak érzed, ne azért, mert mások így vagy úgy gondolják! Te és a babád vagytok a főszereplők, a ti igényeitek és érzéseitek a fontosak, csakis erre figyelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!