Lehet, hogy már kevés neki a tejem azért ébred éjszaka? (6 hós)
húúú-le lehet irni a kérdést érthetőbben?
elvileg van növekedési ugrás 6hónaposan,de ez csak pár napig tart.ha mindig ugyanakkor ébred,az megszokás-én nem etetném éjjel-hanem nappal adnék mást,többet.nekünk is volt ilyen-és rájöttem,hogy ,ha éjjel etetem,hozzászokik,nem is volt éhes-igy kibirtam azt a 3-4 napot-és most már 4körülig alszik.úgy megy 2óránként szórakozott a drágám
Bocsánat, de mi köze az esetleges éhségnek a megszokáshoz? Meg főleg a "szórakozáshoz"??
Az egyéb okokról nem is beszélve...
Értem, hidd el. :) Annyi a különbség, hogy én (is) úgy gondolkodom a szoptatásról, hogy nemcsak evésként tekintek rá, hanem komplex gondozási módként. Vagyis nemcsak akkor szoptatok, ha a gyerekem éhes, hanem minden olyan alkalommal, amikor szopit kér - vagyis ha álmos, fáj valamije, nyűgös stb. Így jóval gyakrabban szoptatok, mint egy olyan anya, aki csakis evésre szoptat, még akkor is, ha ilyen szempontból igény szerint és kizárólag teszi.
De ettől függetlenül is lehet kötődően nevelni, abszolút igaz!
Nem indokolatlan, ha a baba magától kér sokszor; csak felnőtt fejjel tűnik annak. ;)
Az én fiam igazi kisgömböc volt, de ahogyan nő (most 22 hós), egyre jobban nyúlik... Biztos te is hallottad már, hogy ez a fajta duciság sokkal egészségesebb, mint a tápszeres vagy a (kis)gyermekkorban kialakuló zsírpárnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!