Helyesen teszem azt, hogy ha akárhányszor nyöszörög a babám mellre teszem?
Az én kisfiam dettó ugyanez volt mint a tiéd. Semmi más nem nyugtatta meg, csak a cici.
Próbáltunk mi mindent (kivéve a sírni hagyást). Masszíroztuk (hátha a hasa fáj), felváltva cipeltük, ringattuk, letettük, felvettük, baba zenéltünk, aztán mindig a cicin kötött ki, ott viszont azonnal megnyugodott. Három órát sosem bírt ki cici nélkül, max. éjszaka.
Szerintem vannak ilyen cicifüggő babák.
Már lassan két és fél éves a kisfiam, semmi gond nincs vele, de kicsinek sokáig ilyen volt.
Sokáig is szoptattam, nem régen hagytuk abba, mert jön a kistesó. Viszont legnagyobb meglepetésemre könnyen ment az elválasztás, pedig már volt, hogy azt hittem, sosem akarja abbahagyni.
Nálunk bevált a cicizés, egészen az elválasztásig azon is aludt el, és éjszaka is sokszor kérte, így az éjszakát nem aludta át, de azóta sem, szóval lehet nincs összefüggés.
Szerintem úgy csináld, ahogy nektek a legjobb, legkönnyebb.
Ha nem ilyen gyerekem lett volna lehet én is rossz módszernek gondolnám, de a tapasztalatom az ellenkezőjét mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!