Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt milyen ételeke...

Szoptatás alatt milyen ételeket, italokat nem lehet enni, inni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Alkohol és nagyon szénsavas kizárt, tejből-tejtermékből napi max. fél liter ajánlott, mert sok baba érzékeny rá.

Ez egyedi dolog, ki kell tapasztalni, hogy mit bír a babácskád, az én nagy fiamat csak a káposzta és a paprika tekerte meg szegénykét, minden mást ehettem szerencsére.

Ja mégsem, mert a citrusfélék kicsípték a popsiját :(

2014. márc. 24. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Én eszek mindent, amit amúgy is ennék, eddig csak a paprika után volt extra sírós, azt hanyagoljuk, de tényleg ki kell tapasztalni, szerintem felesleges előre megszorítani az étrended. Én sört is iszok, védőnő ajánlotta. Persze nem sokat.
2014. márc. 24. 21:20
 3/4 andi9208 ***** válasza:
szénsavas italokat mindenképp hanyagold, kávét nagyon gyengét max reggelről (bár azt sem lehetne elvileg) tejet csak mértékkel ( max fél liter tejet ihatsz meg naponta joghurtokat, kefireket beleértve, mert kiütést okoz, ha többet fogyasztasz a kelleténél. puffasztó ételeket (hüvelyesek, káposztaféléket) szintén kerülni kell, nah meg persze az alkohol..:)
2014. márc. 25. 19:04
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom :)
2014. márc. 25. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!