Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet egyszerre több anyatej...

Lehet egyszerre több anyatej gyüjtő állomasra tejet le adni?

Figyelt kérdés
Jelenleg szegeden adok le tejet de olyan sok van hogy szegeden csak 24litert fogadnak csak havonta.más anyatej gyüjtőbe adhatok le?

2014. márc. 24. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Napi 1L tejed van?

Ez durva:) hihetetlen hogy ennyi van. Én napi 1 dl ha le tudok fejni a szoptatás mellett.

Kérdezd meg a védőnőt, ő tud pontosat mondani, vagy keress rá neten a szomszéd városban le lehet-e adni, hívd fel az ottani védőnői szolgálatot

2014. márc. 24. 14:45
 2/9 A kérdező kommentje:
A kisiam eszik rendsen 3orankent es melette van meg 1200ml naponta eddig enyit vitek el a tej gyujtobe.ma hivtak fel hogy 24liternel nem lehet tobb.
2014. márc. 24. 14:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is literen fölül volt. A tb. számon tartja és csak napi 800g tejet számol el. Van megoldás csak nem legális.
2014. márc. 24. 17:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát pontosat sztem központban tudnak mondani.

Fejés nélkül marad ennyi?

Azért kérdem mert ugye fejés nélkül elméletben be szokott állni a kereslet kínálat. Mennyi idôs a pici?

2014. márc. 24. 18:08
 5/9 A kérdező kommentje:
2honapos a fiam.ez az 1200ml mar renceres
2014. márc. 24. 18:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Mi a nem legalis ut?
2014. márc. 24. 18:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Fölteszed egy hirdetőportalra,vagy babás oldalra, hogy hivatalos anyatej leadó vagy, és van eladó tejed. Mindenhol hiány van , nem kapnak a babák elég tejet a gyűjtőből, sokan fizetnének is érte.
2014. márc. 24. 23:51
 8/9 anonim ***** válasza:
pontosan...én is anyatejes nőket keresek
2014. márc. 25. 00:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idő egy nap a fejés Neked? Első babámmal nekem is renegeteg tejem volt, most a másodiknál, ha ugyanígy alakulna, akkor én is leadnám, ezért kérdezem..
2014. márc. 27. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!