Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Természetes dolog ez?

Természetes dolog ez?

Figyelt kérdés
Babám 10 hetes. Főként tápszeres, de szoptatom is. Vagyis szoptatnám, de kb egy hete nem fogadja el. Pont szülés után 6 hétre megjött a menstruációm, erre a doki is azt mondta, hogy tuti az volt. Nagyon erősen véreztem 5 napig. A napokban kellett volna megjönnie, de sehol semmi. Lehetséges, hogy a szoptatás miatt van? Vagy lehetek terhes? A baba emiatt nem fogadja el a mellem?
2014. márc. 18. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
az lehet hogy a baba emiatt ne fogadja el. Viszont amig szoptatsz addig egyáltalán nem törvényszerű hogy havonta pontosan megjön.
2014. márc. 18. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Bár nekem nem jött meg szoptatás alatt, de 6 hetes korától pótolni kellett tápszerrel, és utoljára 10 hetesen fogadta el a mellem. Én sem tudom miért, csak tippelek, hogy onnan már nem jött annyi és olyan gyorsan, mint a cumisüvegből.
2014. márc. 18. 21:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Azóta se jött meg
2014. márc. 23. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:

előbb utóbb a főként tápszerezés miatt egyáltalán nem fog szopizni, ezek a dolgok így működnek.

igen meg is jöhetett, és lehet rendszertelen a mensid az elején, ez volt a vérezgetés. nekem igény szerint szopi mellett 5 hónap után jött meg, és már ötödszörre van meg, de még mindig csúszik egy egy hetet, pedig régebben szinte atomóra pontos volt. nekem nem utasítja el a tejet a gyerek, ha megvan, ez is az igény szerinti szoptatásnál természetes dolog.

2014. márc. 23. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, a ciklus köben változik a tej íze, emuatt is lehet.

A rendszertrlenség is normális.

Meg az is igaz, hogy a cumisüvegből könnyebben jön. Emiatt javasolják, hogy pohárból vagy kanállal add, de gondolom, már nehéz visszaszoktatni.

Azért kitartást! Minden csepp anyatej számít.

2014. márc. 24. 02:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Én babám az elejétől kapott tápszert, de mellette szoptattam (volna) de kb 8hetes korától nem fogadta el a mellem, de szerintem azért,mert rájött,hogy a cumisüvegből könnyebb kiszívni.
2014. márc. 24. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!