Szoptatás után csak diéta+testmozgással lehet lefogyni, vagy van olyan, hogy lemennek a kilók? (esetleg változik-e az anyagcsere? )
Figyelt kérdés
Terhesség előtt elég vékony voltam és ehettem bármennyit, bármit, nem híztam. Terhesség alatt 20 kg jött fel, amiből alig pár hónap alatt 10 kg le is ment (ami a terhességi hízás lehetett), de a többi dekára stabilan tartja magát. Még szoptatok, úgyhogy egyelőre fogyókúra, diéta, edzés nem jöhet szóba, de utána is vajon csak fogyókúrával tudok lefogyni?2014. márc. 17. 10:21
1/3 anonim válasza:
ez az egyik legnagyobb tévhit hogy nem elhet mozogni szoptatás alatt. Ésszel de lehet. Egészségesen és körültekintöen is lehet táplálkozni zsoptatás alatt is amivel el lehet érni súly csökkenést.
2/3 anonim válasza:
Bizonyára alkat kérdése is, én nem fogyóztam, akkor mentek le a kilók amikor vittem játszótérre, elkezdett járni, futottam utána, és a hormonok is szülés után néhány hónappal visszaállnak régi termelődésükbe, ez is befolyásolja. Szerintem nem csak fogyókúrával lehet lefogyni. Nekem elég volt az étkezésre odafigyelnem, kevesebb szénhidrát, több folyadék (víz).
3/3 anonim válasza:
Ém 55kg voltam a terhesség kezdetekor. Közel 25kg-ot híztam. Most 8 hónapos, szoptatom és 53kg vagyok. A melleim 2x akkorák, a hasam lapos, a combom vékony. Annyi, hogy a fenekem még nem az ugazi, picit plöttyedt. Mi heti 1x járunk baba-mama tornára. Szerintem alkat kérdése az egész. Már csak azért is mondom ezt,mert a barátnőmmel együtt szültünk, mindent együtt csinálunk most is, és neki semmi nem ment le. A hasa sem sajnos, pedig dolgozik rajta, tornázik stb. Valószínű az is számít, hogy én 15évig válogatott sportoló voltam, és talán megalapoztam valami formát magamnak. De ez a terhesség alatt teljesen megváltozott! Szépen lassan kezd alakulni vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!