Tejelapasztasra megoldás?
Nem tápláló a tejem és kínzás a lányomnak is és nekem is ez az állandó szenvedés.
3450g született, 3300 g jöttünk haza. Kórházban minden éves után tápszert kapott. Hiába ette meg az adagját belőlem, nagyon hamar éhes lett. Gyorsan kezdett fogyni is.
Már úgy jöttünk haza, hogy kaptunk tápszeres receptet. Ezt ki is váltottunk, de azért próbálkoztam végig.
Tegnap vittem a vedonohoz, hogy lemérje, mert állandó a sírás. Kiderült, hogy 2 hét alatt szinte semmit se hízott.
Rengeteg a tejet, már fájnak a melleim, de nem tápláló a gyermeknek. Persze kapott tápszert mellé, de mivel mindenki a szoptatás erőlteti, így próbálkoztam. Most viszont elég volt.
Úgy érzem megtettem mindent, amit kellett.
Milyen módszerrel tudom elapasztani?
Ha nem fejed, nem szoptatsz, el fog apadni.
Egyébként nincs olyan, hogy nem tápláló, esetleg rosszul tetted mellre, rosszul kapta be, hamar fáradt, szoptatási tanácsadó tud segíteni, vissza lehet szokatni, visszahozni a tejet, elhagyni a tápszert. Te döntesz.
A kórházban minden szoptatásnál ott volt a tanácsadó és segített mindenben.
Hidd el, a tejem nem tápláló. Nem egy szakértő (kórházban) közölte ezt velem.
De erről nem fogok leállni vitatkozni. Igy is elég sz.r anyának érzem magam emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!