Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek a babája cicifüggő és...

Akinek a babája cicifüggő és azon is alszik el az hogyan és mikor szoktatta le róla? Ki hogy van ezzel?

Figyelt kérdés
Egész nap rajta lógna próbálom nem odadni, de anélkül addig nem hajlandó elaludni, de ha megkapja már el is alszik.
2009. dec. 13. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
10 hósak vagyunk, csak cicin alszik el, vagy a kocsiban. Engem nem zavar, majd leszokik róla, örülök, hogy bírom szoptatni.
2009. dec. 13. 10:05
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Én 10 hónaposan választottam el a babámat, előtte csak cicin tudott elaludni. Semmi gond nem volt, utána elaludt a tápszeres cumisüvegen, majd pár hét múlva szétválasztotta az étkezést az alvástól. Megette a kajáját, majd utána aludt el.
2009. dec. 13. 10:22
 3/7 anonim ***** válasza:

én 6,5 hós kora óta fokozatosan nem szoptatok, sajnos elkezdtem apadni magánéleti okok (stressz) miatt... A natúr tápszert egyáltalán nem fogadta el, csak a vaníliásat! Azzal könnyen ment... Ugyanúgy az ölembe vettem és cici helyett cumisüveg... Na de abból is kísérleteztem eleget!

Cumisüvegbő nekünk a MAM vált be (azt hiszem így írják) Az olyan nagyon cicialakú és a "tapintása" is olyan mint a bőr...(DM-ben vettük)

Üdv: 22/N

2009. dec. 13. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok... Azt elfelejtettem, hogy addigra ő már sok mást is evett... 4 hósan elkezdtem a hozzátáplálást és napközben nem evett tápszert csak reggel este...ha gondolod írj priviben, ott szívesen elmondom...
2009. dec. 13. 10:52
 5/7 anonim ***** válasza:
24 hónapos, cicin alszik el és ebből a világon semmi problémánk nincs. Volt olyan, hogy anyukám altatta, ölben simán elaludt úgy is (szopja az ujját - apró trükk a nyugodt éjszakákhoz). Én örülök, amíg így alszik el, mert ez a legegyszerűbb számomra. Öt perc és alszik. Elég nehéz lenne különben, amikor a két gyereket egyedül altatom. Ennyit még a nagyobb is simán kibír csöndben rajzfilmet nézve. Azon meg, hogy mi lesz utána, ráérek akkor aggódni, ha már nem szopik.
2009. dec. 13. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. De az nem biztos hogy jó ötlet rászoktatni valami másra, mert akkor a következő gond, hogyan alszik el a cumisüveg/cumi nélkül? Mondjuk, mielőtt nekem ugranátok, én a cumira szoktattam át, és úgy hagyta el 17 hónaposan. A kicsit még nem tudom, hogy fogom, mert ő nem cumizik és pohárból iszik. Még elképzelésem sincs.
2009. dec. 14. 00:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülj neki, hogy szopik. Ő ettől nyugszik meg, mert tudja, hogy akkor is mellette vagy. Neki ez egy biztonsági kötelék, ne vedd el tőle! A cumisüvegnek nem hallja a szívét dobogni, de a tiédet igen, míg szoptatod, és neki még ez jelenti a legszebb dallamot, amitől megnyugszik, és elalszik! Szoptassa, amíg csak teheted, hiszen ez pótolhatatla élmény mindkettőtöknek!

2009. dec. 14. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!