Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitől lehet ez? Miért nem...

Mitől lehet ez? Miért nem szopik rendesen?

Figyelt kérdés

Nem kap gumit se cumisuveget. 4 hetes a lányom és 20-25 percet szólok átlagban. Az elején nagyon "vadul", a végén már kikopott folyamatosan. Mégis 60-70 jó-t eszik csak meg. Próbálom a másik mellre is atrakni, hátha kevés, ami benne van, de azt se kéri.

Eltelik 30-40 perc és mire elaludni elkezd sírni keservesen. Elsőnek azt hittem, hogy fáj a hasa, de végül rákellett jönnöm, hogy bizony éhes. Rarakom a mellemre, amiből előzőleg evett, hogy a zsíros tejet is kiszívja, de nem kéri sokszor. Sír es harcol, végül nagy nehezen elfogadja. Majd 30-40 perc múlva minden kezdődik előrol.

Felhívtam ma a vedonot és azt tanácsolta, hogy ilyenkor adják neki tápszert. Egész nap pótolták neki, azaz csak 3*, mert végre volt alvasido. Tehát jól lakott és tudott aludni.

Azért nem értem az egészet, mert tejet bőven van. Cumizavaros nem lehet, mert eddig nem látott se gumit, se c.üveget.. Szopasnal meg már tiltakozik, pedig közben éhes.

És azt sem értem, hogy miért ilyen sűrűn éhes? Már két hetes kora óta tart ez az egész.

A hasa miatt reggel 8 és 10 között cirkuszol, nap többi felében nincs gond.

Éjszaka pedig rendesen szopik, 10-15 perc alatt 100 ml-t.

2014. febr. 28. 19:50
 1/5 A kérdező kommentje:

Bocsi, mobilról írok.

Tehát: se cumit, se c.üveget.

2014. febr. 28. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősömnek volt ilyen evett evett a gyermek de csak sírt pedig volt bőven teje kiderült hogy a tejcsikének nincsen tápértéke hiába szopizik fél óra múlva éhes volt a kicsi.
2014. febr. 28. 20:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Gondolom, hogy ez lehet, mint ami az ismerősödnél volt, de itt mindenki azt írja, hogy a tej pont annyira tápláló, mint amire a babának szüksége van.

Viszont én nem ezt tapasztalom és "látom". Most akkor ez hogy is van? :/

Szeretném szoptatni, de ha nincs értelme a fentebb írtak miatt, akkor felesleges szenvednünk a lányommal, mert láthatólag ez se neki, se nekem nem jó.

2014. febr. 28. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom meg szopott rendesen. nem is sírt, evett-aludt. Azt hittem minden ok. Aztán tanácsadáson kiderült, hogy a kislányom fogyott. Volt elég mennyiségű tej, csak nem hízott. Ő meg nem sírt, azt hittem minden ok, közben ő némán éhezett.
2014. febr. 28. 22:14
 5/5 moncsi.81 ***** válasza:
Hogy derülhet ki hogy nincsen tàpértéke? Szerintem ilyen nincs. Az én babàm is sìr többször és azt is hihetnèm hogy éhes, de amikor egyszer csak megnyugszik és alszik még egy óràt akkor gondolom, hogy a hasa fàjhatott. Gyarapszik rendesen. Az anyatejtöl nincs jobb, ki kell tartani és igény szerint szoptatni. Ha tàpszert adnàl lehet akkor sem vàltozna.
2014. febr. 28. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!