Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem szopcsizik rendesen?...

Miért nem szopcsizik rendesen? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Jövő héten lesz 3 hónapos a kislányom. Pár napja megváltozott a szopcsizás. Pár percig eszik rendesen, utána elkezdi húzgálni a bimbót. Húzza, majd elengedi, utána kapkodva veszi vissza a szájába, és eszik tovább. De pár pillanat múlva újra kezdi. Közben fel-fel sír, markolássza a ruhám, a mellem.

Régen volt hasfájós, de csak rövid ideig. Most kiújulhatott neki, azért csinálja ezt? Adjak neki infacolt?

Vagy a kis foga mocoroghat? És ahogy vákuumot csinál fáj neki a szopizás?

Vagy nem lenne elég tej a mellemben? Hát hajnalban fejnem kell, mert átalussza az éjszakákat, és 120-150 mili minimum lejön egy mellemből. 6-szor eszik minimum egy nap, és minden nap több a súlya. Kétlem, hogy éhezne.

Kérlek segítsetek mi lehet a baj. Mitől csinálhatja ezt? A szívem szakad meg, hogy nem tudom mit tehetnék :( Mert amúgy meg jó kislány. kicsit nyűgösebb mostanában, de ha ölben van, akkor megnyugszik. Alszik napközben is sokat. Csak hát ez az evés :(

köszönöm a válaszaitokat!!

2014. febr. 9. 07:56
 1/5 anonim ***** válasza:

vagy már érzi a fogait,vagy a front.vicc nélkül

az én 9 hónaposommal semmi baj nem volt amíg nem jött ez a kemény melegfront.majd abbahagyja :)

2014. febr. 9. 08:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szopcsizik???????

Váááá, asszony, felnőtt ember vagy, nem egy idióta debil!

Beszélj már normálisan!

2014. febr. 9. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Megjött már az első vérzésed szülés óta? Ha nem, lehet, hogy most fog, vagy ha igen, nem esedkes mostanában? Nekem akkor történt ez, és pont ennyi idős volt. Sajnos el is apadt nemsokára :(
2014. febr. 9. 09:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves első: Én is inkább a fogára szavaznék. Frontra ennyire és ilyen szinten még nem volt érzékeny.

Harmadik: A 6 hetes kontrollra úgy mentem, hogy még véreztem a szülés utánról, ahogy elmúlt, rá egy hétre megjött :) Azóta eltelt másfél hónap, közben elkezdtem szedni az Azalia-t, és most múlik a menzeszem. Elképzelhető, hogy ezért viselkedne így? De az elején, mikor még sok is volt, akkor semmi baj nem volt. Amúgy meg mennyiségileg nem csökken a tejem, inkább változatlan. Csak hát ugye 3 hónapos lassan, és többre lenne szüksége. Elapadni nem hiszem, hogy el fog.

Második: Neked is jó reggelt debilke!

2014. febr. 9. 09:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
...hát a második válaszolónak nsgyon igaza van.
2014. febr. 9. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!