Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Rosszat teszek ezzel?

Rosszat teszek ezzel?

Figyelt kérdés
Ha leveszem a ciciről 6 hetes babámat, amikor már nem eszik csak nyammog, de ő ettől sír? Mert így minimum 1 de van hogy 3 órát van a mellemen. Éjjel is. Ahogy leteszem ordít, ha visszateszem csak cumizik rajta. Már ráz a hideg, szédülök, semmi erőm, egész nap lopva eszem meg házimunkázok plusz van egy nagytesó, apjuk estig melóban. Cumit nem fogadja el. A szívem megszakad ahogy sír, de nem bírom.
2014. febr. 28. 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:
mennyi ideig sír? nem tudod álomba simogatni valahogy?
2014. febr. 28. 08:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy csinálnám/csináltam, hogy ha már nem eszik, nem hagynám cumizni, de nem is tenném le, hanem előbb eldajkálnám. Nálam bevált, hogy a takaróját rátekertem, és úgy altattam el, kevésbé vette észre, hogy letettem.
2014. febr. 28. 09:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát részvétem én,ha nem is pont ugyanazzal de hasonlóval küzdök, ez enyém 9 hetes. Csak ringatva alszik el pici korától, és nem tudom letenni. Egy ideig be tudtam tenni az ágyába ha mélyen aludt már de most már az sem megy mert 5-10p múlva felébred. Totál ko vagyok, egyedül én is, apa melóban estig. KIvagyok teljesen mint egy zombi, van, h a gyerekkel sírok:-( Átérzem a helyzetedet, de lesz jobb biztosan, túl kell élni ezt a korszakot, én mindig ezt mondom magamnak, bár néha én sem hiszem el magamnak:-P

Egyébként nálunk este megy az, h mivel cicin alszik, van h órák telnek el mire ki tudom venni a szájából...

2014. febr. 28. 09:25
 4/7 anonim ***** válasza:
szia 8 hetes a fiam,sajnos mi is hasonló gondokkal küzdünk,de még hozzá borzasztó hasfájós Is SAJNOS...LESEM TUDOM TENNI HA NEM CICIZIK AKKOR SEM,,,,FOLYTON ÖLBEN VAN...ÉS MELLETTE VAN EGY LASSAN 3 ÉVESEM IS...szegénnyel nem tudok foglalkozni,én is lopva eszem ,pisilek,de ezekeket végi sírja a pici!apuka estig dolgozik,de ha hazajön akkor sem sokkal jobb mert a pici nem marad el nála sajnos....én már feladtam hogy letegyem őt,vettem egy újszülött kortól használható hordozót és magamra kötöm,ez tegnap óta van meg sokkal,de sokkal jobb azóta!!!!!!!!!
2014. febr. 28. 09:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy kevés a tejed? Tudsz még kifejni mikor elveszed tőle?
2014. febr. 28. 10:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Jaj, LÁnyok, olyan jó sorstársakkal "találkozni".

Nálunk első baba, 1 hetes, és még csak tanuljuk a dolgokat, de én is írogatom a kérdéseimet, mert elalszik a cicimen sokszor, és olyankor attól tartok, hogy nem eszik eleget, mert utána nyűglődik. Már két éjszaka kivettem az ágyából és velem aludt, de ezt kezdettől nem akartuk, hogy ne szokja meg.

Nálunk is van, hogy csak cumizik, és olyankor simogatom, birizgálom az arcát, van, amikor felébred és szívja rendesen, de van, amikor nem.

Dilemmáim: fejjek és cumiztassam, akkor legalább látom, mennyit eszik? De ha rászokik a cumira akkor meg? Vagy vegyem fel gyakrabban szopizni? Vagy hagyjak mindent így és legfeljebb nem 20-30percig tart egy szoptatás, hanem 1 óráig????

2014. febr. 28. 10:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolso!

Ha szeretnel szoptatni akkor tedd azt, ez a baba igenyeinek egyebkent a legmegfelelobb. Egy hetes az nagyon pici ne korlatozd az idot hadd egyen ameddig akar. Az enyem 2 hos de most is siman eszik egy orat ha olyanja van. Na es? Nem raerunk?:-)

2014. febr. 28. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!