Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ez lehetett a gond a szoptatás...

Ez lehetett a gond a szoptatásnál? Nektek folyamatosan jön a tej, míg szopik a babátok?

Figyelt kérdés
Nekem rettenetesen erős tejleadóreflexem volt, olyan érzés volt, mintha tőből szabnák ki a mellemet, de komolyan mondom. De csak kb. 4-5 percenként jelentkezett, és csak ilyenkor jött tej a mellemből, amúgy semmi, még egy csepp sem, pedig végig ugyanolyan intenzitással szopizott a babám. Rosszul vagyok összerakva? Ezért nem sikerült a szoptatás? Nektek hogy működik ez az egész? Amíg szopik a baba, addig folyamatosan jön a tej is? És milyen érzés a tejleadóreflex?
2014. febr. 22. 22:57
1 2
 11/11 xStefix ***** válasza:

Igen, ezt az oxis infót nem nagyon szokták hangoztatni. Nem tudom, hogy pl. a szülésnél résztvevők tanulnak-e ilyenről az egyetemen.... :-S

Kérdező, jól teszed! :) De vannak jó könyvek is, amik segíthetnek a szopiban, ha szeretsz olvasni. Nemég végre magyarul is megjelent a Szoptatás női művészete, ami a szopis tanácsadóknak is fő forrásanyaga... szerintem érdemes beszerezni vagy valakitől kölcsönkérni, ha majd ott tartasz.

2014. febr. 27. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!