Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy szokatasam le 15hónapos...

Hogy szokatasam le 15hónapos kisfiam a ciciről?

Figyelt kérdés
Szívesen szoptatnám még, de tönkre megyek!15 kg-ot fogytam már,most 42 nél tartok és csak fogyok-fogyok!Úgy nézek lassan ki mint egy anorexiás!A doki azt mondta a szoptatás miatt!Nagyon cicis a lurkó,nem hogy kevesebbet, hanem többet cicizik!Képes leszakítani a polom!Segítsetek!!
2009. dec. 8. 22:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Meg hogy lelkileg terrorizál, lehet túl racionális vagyok, de és akkro mi van, nem kell fedlvenni. Vagy mit csinál, Megver, vagy a gyerek szájába nyomja a melled? Nem kell mindnet túl érzelgősre venni csak aminek arra van szüksége.
2009. dec. 9. 13:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért nem lehet elolvasni vagy ha nem veszed a fáradtságot hogy elolvass vmit akkor miért írsz rá kommentet?

De a kedvedért még egyszer, úgyhogy még egy ilyen idióta analfabéta is értse mint te:

16 HÓNAPOS BABÁMAT A LEÍRT MÓDSZERREL SZOKTATTAM LE, nem a kétévest. A kétéves mikor a kicsi született már íz hónapja abbahagyta a szopizást. Viszont amikor a kétéves testvére születése után, látva, hogy a kicsi szopik, ő is akart volna, ugyanígy mindig eltereltem a figyelmét és pár nap után nem akart szopizni.

ÉS a kérdésre ez a válaszom, én így szoktattam le a nagyot sőt a kicsit is szoktatom le, aki szintén most 16 hónapos.

2009. dec. 9. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Bocs bocs én vagyok analfabéta, de úgy láttam én írtam a 13.01-est és én is kétévesről írtam.
2009. dec. 9. 13:17
 14/15 A kérdező kommentje:

Először is ne veszekedjetk már!:)

Mindenkinek van tapasztalata véleménye, ezért kértem tanácsot, de minden gyerek más!

De köszönöm a nekem szóló válaszokat!

Tudom hogy az lenne a legjobb, ha "erőszakkal" elveszem, de volt köldöksérve és bár elmult magától, a doki azt mondta hogy ne hagyjam sokat sírni mert kiújulhat!

Figyelem eltereléssel próbálkoztam, nem vált be ha cicit akar akkor csak az jó semmi más!Ha viszont oda adom neki, nem tudom pár perc mulva elvenni mert nem engedi!

Nem hagyom hogy ő iránytson, de ha elakarom venni ráharap és nem engedi el!

Szóval passz!De még egyszer köszönöm a segítséget!

2009. dec. 9. 14:21
 15/15 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Hát az én kisfiam most lesz januárba 4 éves!Tavaj apasztottam el a tejemet mert már egész éjjel azon lógott...tehát én voltam a cumija:)

De még a mai napig ugy alszik el hogy cicizik és köbe meg babát várok!!!!Talán még most könnyü lesz leszoktatni de ne huzd akkor tovább mert annál nehezebb lesz!!!Itt vagyok élő példának!!!Még én se tudom hogy fog sikerülni,de arra majd jó lesz hogy nem kell drága mellszivót vennem mert majd ő megoldja:)

2009. dec. 9. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!