Szívesen szoptatnám még, de tönkre megyek!15 kg-ot fogytam már,most 42 nél tartok és csak fogyok-fogyok!Úgy nézek lassan ki mint egy anorexiás!A doki azt mondta a szoptatás miatt!Nagyon cicis a lurkó,nem hogy kevesebbet, hanem többet cicizik!Képes leszakítani a polom!Segítsetek!!
Egyszerűen nem engeded szopni.Evés után adj neki tejet,teát,amit megiszik.Néhány napig hisztizik majd,de ezt ki kell bírni.Ennyi idősen már nem kell neki az anyatej.Gondolom,már eszik mindent?
2009. dec. 8. 22:43
2/15 anonim válasza:
Mégis hogy lehet? Vagy adsz vagy nem adsz. Az élet nem csak jó dolgokból áll, ez legyen a legrosszabb amiért sír. A tejed meg apaszd el.
2009. dec. 8. 22:43
3/15 anonim válasza:
Attól függ, ha csak eszik, akkor egyszerűen ha éhes adj neki valami mást. Ha megnyugtatásként használja a cicit, akkor fokozatosan, próbáld elterelni a figyelmét. Nekem könnyű volt, mert cumizott és a cumit adtam a szájába, aztán két nap alatt pikk pakk abba is hagyta. A tej meg szerintem elapad magától.
2009. dec. 8. 23:24
4/15 anonim válasza:
ez nekem is jó tanács volt,én is ebben a cipöben járok,és pont 15hós a kisfiam.én is szeretném leválasztani,de nagyon akaratos,képes az utcán is letépni a polom:(
2009. dec. 9. 08:47
5/15 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet. Hullik a hajam, fogyok nagyon, ragya a bőröm, mostmár herpeszeket növesztek-voltam bőrgyógyásznál-a szoptatás miatt van mindez.
Nálunk rátesz egy lapáttal, hogy apa rákényszerít, lelki terorizál, hogy szoptassak. A fiam akaratos, hiszizik, polómat huzogatja, ha nem adok neki, akár fél napig is visít, így adok neki, de én is teljesen belebetegedtem, kimerültem.
Valahogy el kellene apasztani a tejünket.
2009. dec. 9. 12:50
6/15 anonim válasza:
Ha elapasztanád sem lennél előrébb. Nálunk az a módszer vált be, ha enni akart akkor megkínáltam valami mással, van itthon nestlé gabonapehely vagy ilyen natur golyócskák, tettem egy tálba pár szemet és még örült is neki.
Ha csak cicizni akart akkor is megpróbáltam elterelni a figyelmét, nézzünk ki az ablakon, menjünk járjuk körbe a lakást stb és ha még mindig kérte akkor is csak rövd időre adtam neki és fél perc múlva megnyugodott és el tudtam terelni a figyelmét. Aztán már fél percre sem kapott, három nap alatt leszokott róla.
Most hogy a kicsi szopizott a nagy (2 éves) is ugyanúgy akart volna de ugyanezzel a módszerrel eltereltem és így nem volt gond. Párszor emlegette de aztán azt is abbahagyta.
2009. dec. 9. 12:58
7/15 anonim válasza:
Apukának meg azt kell mondani persze szopizik még, van még tej. Gondolom csak nem áll mögötted, hogy ellenőrizze valóban szoptatsz e még.
2009. dec. 9. 13:00
8/15 anonim válasza:
Azta, ne mondd már, hogy egy kétéves gyerek irányít téged. :O Bármit így megkap amit akar? És ha hiszizik akkor összetörik a kislelke ugye? Te nevelted így nem? Dehát követni kell a mai divatot, mindent a gyerekért, ő azt tesz amit akar, stb... Akkor miért csodálkozol, hogy letépi a pólódat? Inkább szoptatod 18 éves koráig? Akkor viszont nem kell panaszkodni.
2009. dec. 9. 13:01
9/15 anonim válasza:
13:01-es. Van babád? Szoptattad? Inkább abban segíts, hogy hogyan szoktassa le a másfél éves babáját (nem kétéves) a ciciről!!!!!!
2009. dec. 9. 13:08
10/15 anonim válasza:
Nem neki írtam hanem az egyik válaszolónak aki azt mondja, hogy a gyereke "nem hagyja". És a kort csak hozzávetőlegesen írtam. Tudom akkor még nem volt ez a divat amikor én szoptam, de engem úgy szoktattak le, hogy nem volt és kész. Helyette este kakaót ittam cumisüvegből, később megpohárból. Emlékszem is rá meg mesélték is. Mégis nomrális lettem, pedig biztos hagytak néhányszor sírni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!