Sajnos egy nap alatt rohamosan lecsökkent a tej mennyiségem, mit tehetek? Szedem a more milk-et is.
Az sem működik, hogy ha kevés van benne, azt kiszopizza? Pedig jó lenne, ha sokat lenne mellen, mert ezzel lehet a legjobban serkenteni a tejet.
De ha ez nem megy, akkor fejj a szopi mellett, viszont NE add oda neki, amit lefejsz, hacsak nem s.o.s. a helyzet. Azért ne, mert akkor az a mennyiség, amit pótolásként kap, a te melledből fog "hiányozni", vagyis lassabban fog megnőni a tej. A lényeg most az lenne, hogy minél több inger érje a melled, viszont ha továbbra is megpakolod a pocakját, akkor ritkábban fog szopizni, mint ha nem kap pótlást és gyakrabban kerül mellre... Remélem érted, kicsit hülyén fogalmaztam. :)
köszönöm!
3hónapos,sajnos ha nincs benne vagy csak kevés,azt már nem eszi meg,de püföli a cicit,sőt a jobb mellemből szinte csak éjjel és reggel hajlandó enni,máskor ordít ha ráteszem.Én lennék a legboldogabb ha órákig cumizna a mellemen,de ez esélytelen,csak evésre használja,pár percig aztán sírás.
:(
Biztos, hogy a tej mennyiséggel van a baj?
Csak mert nekem is 3 hónapos a kicsim, és én is azt hittem nemrég, hogy kevés a tejem, közben meg a fogacskája mocorog, és azért nem eszik úgy, ahogy ezelőtt. Meg a pocija is fájt emiatt.
Ha mégis kevés, próbáld meg a 7-5-3-1 fejési módszert. Ez serkenti a tejtermelést. Igazuk van az előttem szólóknak, hogy minél több inger kell, hogy érje, hogy termelődjön.
Lehet növekedési ugrásban is van a kicsi.
Cumit, üveget is adsz neki? Ha igen, ezeket el kéne rakni, hogy minél több időt tudjon rajtad tölteni... Eleinte biztosan mérges lenne, de úgy volna a legnagyobb esély a több szopira, ha csakis rajtad szopizna, más eszközzel nem. Így valószínűleg több kedve és türelme lenne tovább dolgozni.
Illetve próbáld félálomban szoptatni, amikor még nincs magánál, ezzel is alkalmat nyerhetsz!
De persze a fogzás is lehet és más is.
Hát, a mérés a legjobb stresszforrás ám...
3 hós ugrás, az van a levegőben, 3 hónapos korban. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!