Szoptatási gondok. Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tegyek?
Köszönöm... Hát éppen ez az hogy ha felvan és eszik akkor termel rendesen( azóta megint mértem és 70-80g okat is képes megenni)... A technika megy neki szépen bekapja a bimbót, szívja is , fájni sem fáj, és eszik is tehát nyel, nem csak cammog...
És nem, senki nem mondta hogy kell pár hét, mert a védőnő is rögtön mondta hogy na ha meglesz a mérleg akkor egy napit mérjem és számoljam ki. Mert ugye 3 kg os gyerek napi szükséglete 450.. és ez szent és sérthetetlen és ugye minden gyerek pont ennyit eszik... mert egyformának születtek... gondolom:S Szóval én is úgy vagyok vele hogy nem idegesítem magam. Tejem van bőven... fejni is tudom még szopi után, a picim pedig igenis jelzi ha éhes... csak nem mindíg 3 óránként éhezik meg... és gyarapszik a súlya is... Az tuti hogy ha a védőnő megnézi a próbaszopit utána csak hetente egyszer méregetem a gyereket...Egyébként lehet azért kell még neki több alvás mert 37.héten bújt ki... Szerintem ez is közrejátszhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!