Hagyjam elapadni az egyik mellemben a tejet?
Figyelt kérdés
A bal mellemben csak kevés tej van, de a másikban van bőven.
Lassan 7 hónapos a lányom. Az ebédet teljesen kiváltottuk, csak a reggelije tiszta tej, a többi étkezéshez mindig kap valamit (joghurt, tejpép, gyümölcs). Nemsokára a többi étkezést is ki akarom váltani.
2014. jan. 25. 09:11
1/8 anonim válasza:
bocsi az offert. Hogyan akarod elapasztani? Csak mert nekem is ilyen problemam van. Az egyik mellemben eppenhogy van tej, abbol nem is szoptatok, fejni szoktam, de csak max. 20 ml szokott lejonni. En is inkabb el akarom apasztani azt, tegnap ota nem is fejtem belole, viszont ma reggelre kicsit faj. Gondolom a tejmirigyek, nem gondoltam h fajni fog, mivel alig szokott lenni benne tej. Hogy tudnam elapasztani? Te h csinalnad? Bocsi h nem a kerdesedre valaszoltam!
2/8 A kérdező kommentje:
Nem szoptatni, és nem fejni belőle. De ha nagyon meg van keményedve akkor annyit fejni belőle, hogy megkönnyebbüljön. Így szépen lassan el fog apadni.
2014. jan. 25. 10:19
3/8 anonim válasza:
Ezzel nem kockáztatod, hogy az egyik melled máshogy fog kinézni, mint a másik? Ne haragudj ha ez nem érdekel téged, de bennem egyből megfordult ez a gondolat.
4/8 A kérdező kommentje:
Már most látszik a különbség.
Amúgy nem nagyon szeretném nagyon sokáig szoptatni.
2014. jan. 25. 12:34
5/8 A kérdező kommentje:
Elég sokan csak egy mellből tudnak szoptatni.
2014. jan. 25. 12:36
6/8 xStefix válasza:
Igazából mi is a kérdésed? Mert tulképp megválaszoltad magadnak. ;)
7/8 A kérdező kommentje:
Megerősítést, vagy hogy inkább hadjam így ahogy van. Tanácstalan vagyok.
2014. jan. 26. 13:06
8/8 xStefix válasza:
Hát ha nem szeretnél (annyira) sokáig szoptatni, akkor hagyhatod elapadni is.
Ebből gondoltam, hogy végül is megadtad a választ. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!