Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elfogadnál anyatejet olyantól,...

Elfogadnál anyatejet olyantól, akit csak látásból ismersz?

Figyelt kérdés

Sok a tejem. Már nem akarok többet lefagyasztani. Leadni anyatej gyűjtőbe szeretném, de mire minden vizsgálatot megcsinálnak, több hét. Addig odaadnám valakinek, akinek táposok a gyerekei, és még nincsenek fél évesek.

De nem tudom nem e sértem meg.

Ti elfogadnátok, ha valaki így felajánlaná? Ugyanaz a védőnőnk is, ö mindent tud rólam.

2014. jan. 22. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan nem fogadnám el. Fagyaszd le amég folynak a vizsgálatok, később jó lesz főzelékbe..
2014. jan. 22. 21:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Közel 20 liter tejem van lefagyasztva. Már nem fér a mélyhűtőbe :(
2014. jan. 22. 21:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, a védőnőn keresztül "akcióznék" csak a helyedben. Én nem szívesen adnék olyan anyatejet a babámnak, amit olyan anyától kaptam akit nem jól ismerek.(Vagy nincsenek meg az anyatejadáshoz szükséges orvosi eredményei..) Ezt úgy mondom, hogy én is anyatejadó voltam. :)
2014. jan. 22. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
védőnőn keresztül én elfogadnám
2014. jan. 22. 22:38
 5/9 anonim ***** válasza:

az illető anyukán múlik,akinek oda akarod adni,hogy ő mit gondol

szerintem megkérdezheted tőle nyugodtan,legfeljebb azt mondja,köszi,de nem

2014. jan. 23. 07:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg az anyukát, vagy kérd meg a védőnőt, hogy kérdezze meg.

Egyébként nem kivizsgált anyuka tejét nem fogadnám el, akkor se, ha a barátnőm lenne.

De ez én vagyok :)

2014. jan. 23. 09:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Én elfogadtam,3 éve,mert nekem kevés volt.Azóta nagyon jó barátnők vagyunk.
2014. jan. 23. 12:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Anyatejmisszió fent van facebookon, én is rajtuk keresztül adtam oda több, mint 30litert. Nekem mondjuk megvannak a vizsgálataim, de nem kérték. Megadták a telefonszámomat olyanoknak, akinek szüksége van rá, jött az apuka és elvitte. Nagyon örültek neki, és minden felajánlásnak. Azt mondták, hogy több a kereslet, mint a kínálat sajnos!
2014. jan. 23. 12:40
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a hozzászólásaitokat!

Utolsó: megkeresem őket, köszi!

2014. jan. 23. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!