Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kidobjam-e a megolvadt anyatejet?

Kidobjam-e a megolvadt anyatejet?

Figyelt kérdés
6hetes kislányom van. Sajnos csak annyi tejem van, ami neki kell. Fejni sajnos nem tudok. Viszont szoptatás közben a másik mellemből aventes tárolóba csorgatom a tejet. Így egy nap alatt egy kis cumisüvegnyit tudok lefagyasztani. Mivel lehetséges, hogy kórházba kell majd mennem eü. okok miatt, gondoltam így lesz neki anyateje. Viszont reggel történt egy kis baleset. Áramszünet volt így a fagyasztóban lévő tejcsik kiolvadtak. Ami teljesen kiolvadt az természetesen kidobtam. De van olyan amin csak látszik elkezdett olvadni, de még fagyott. De én már ezt sem merném neki odaadni. Viszont így plusz tejcsi nélkül maradtam, és félek, hogy akkora mikor szükség lesz rá nem gyűlik össze elegendő.
2009. dec. 3. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne add oda neki,de a fürdőő vizébe tökéletes!!Mi is használtuk,mert A kisfiam nem volt hajlandó a fagyasztott tejet megenni:)
2009. dec. 3. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha még nem olvadt ki teljesen, azt is csinálhatod, hogy felmelegíted, azt odaadod neki most amikor enne, és a cicidet pedig lefejed. A következő etetésnél már szopizhat, így a tej sem megy kárba és lesz helyette másik amit le tudsz fagyasztani.
2009. dec. 3. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:
szegény gondolom nagyon sajnálod a nehezen "megszerzett"tejcsit...:-(( szerintem jó ötletnek tűnik az előző válaszoló tanácsa,bár nem tudom mennyi időd van még a kórházba menetelig.
2009. dec. 3. 19:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap úgy csináltam, hogy amit tudtam odaadtam neki. De már másnap nem lehet, így elkezdtem a kádba önteni. Legalább tényleg nem megy teljesen a kukába. Elkezdtem fejni, de mint mondtam nem jön valami sok. Na mindegy nem idegeskedem már, majd szép lassan újra összegyűlik. Nem tudom mi lesz a kórházzal. Sajnos 7.hete van erős vérzésem a szülés után. Elméletileg minden rendben van velem, a vizsgálatok azt mutatják. De lehet, hogy ha tényleg nem változik semmi mennem kell. Most addig is gyógyszert szedek. Köszi mindenkinek
2009. dec. 4. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!