Ha szoptatok még ne szokjak vissza a cigire ugye?
Figyelt kérdés
Tápszert többet kap a babám, mert kevés a tejcsi!2008. júl. 16. 23:02
11/12 anonim válasza:
szia.én két honapos kissrac anyukaja vagyok es bizony dohanyoztam rendesen en is.az elso fiam utan visszaszoktam a cigire,hozzateszem stresszes elet a volt ferjemmel.most masodik gyerkocomnel mar ha hianyzik is neha mert hazudnek ha nem,de eros leszek s nem fogok visszaszokni.mert a baratnom az 1 eves fiaval jar hozzank s bizony mind 2tten cigiszaguak s az gaz.nem tetszik.ilyenek adnak erot,na meg a 2.ferjem aki nem dohanyzik.a baratnom sem dohanyzik bent meg telen is kimegy a lakasbol.tehat nem feltetlen van koze hogy hol szivod el.hozzateszem en nem vagyok dohanyellenes,mivel 15 eves koromtol cigiztem,s most 32 vagyok.csak talan okosabb lettem,vgy felnottem??minden jot,s ha teheted futyulj ra a cigire nem er annyit.en is kuzdok ellene mar most pedig meg szoptatok,hogy nevegyem tobbet a szamba,az osszes b.nom dohanyzik,s jarnak hetente hozzam,megis kifogom birni.szia
12/12 anonim válasza:
A 6:59-es válasz persze nagyon szép, meg liberális, meg emberi jogok stb.
Csak az a gond, hogy nem fog működni a "ne tőle vedd el az időt rá". Mert ez - ha visszaszoksz - egy függőség, és jó eséllyel erősebb lesz a kényszer, hogy rágyújts öt percre, mint az, hogy még öt percig vele légy (mert azt lehet utána is, mert ennyi pihenés neked is jár, mert már ideges vagy stb. - és az érvek valahol igazak, de ettől nem lesz jobb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!