Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 2 hónapos a kislányom és...

2 hónapos a kislányom és anyatejes. Miért kívánom ennyire az édességet? Ha nem ehetek egy nap csokit akkor úgy érzem megőrülök. A terhesség alatt nem voltam ennyire "kívánós".

Figyelt kérdés
Más is van ezzel így?
2009. dec. 1. 18:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

00:12 ne haragudj, de akik ide írtak, azok mind kívánták.Mit kell egyből belinkelni valami okosságot?!

Én is így voltam vele és mégis nádszálkisasszony vagyok még most is. Szoptatás alatt faltam a bonbonokat mégis fogytam, majd 2-3 hét után elmaradt...ennyi. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni.

2009. dec. 10. 14:18
 12/12 xStefix ***** válasza:
Előzőnek: én is kívántam az édeset, sőt, világéletemben édesszájú voltam és nem is a nádszálvékony te-fajtádból. A linket tudományos érdekességként adtam meg annak, aki kíváncsi az okra is. Akinek nem inge...
2009. dec. 15. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!