Hizol, vagy fogysz szoptatás alatt?
De miért diétázol, valami bántja a babádat? Mert egyébként nincs semmiféle korlátozás. És CHO-t sem kell nyakló nélkül enni, attól nem lesz több tejed, ellenben hízol (bár ez nálad akkor nem nagy baj:).
Én mindkét szülés után azonnal leadtam a nagy részét, aztán szopi alatt tartottam ill. lassan leadtam a többit. Most a második gyerek mellett végre ott vagyok a versenysúlyomnál.
De én sose diétáztam és nem zártam ki semmit az étrendemből, max. azt a pár dolgot, ami néha megzavarta a kisebbet.
Én nagyon lassan fogyok. 58 kiló vagyok. Még lemehetne 3-4 kg... :)
Én is gondolkodom az evésen, de szerintem a sok szénhidrát sem Neked, sem a babának nem tesz jót.
Ma répafőzelék volt a vacsi sült csirkemellel. Sajna az én babám iszonyú hasfájós, így kevés féle zöldséget eszem (pedig nagyon szeretem!). Répa, zeller (levesben), cékla (sütve nagyon finom), gomba, krumpli. Halat viszont sokat eszem fűszeresen, reszelt sajttal összesütve. Tésztákat is imádom mindenféle szósszal. Leveseket sokat csinálok, az jól eltelít. Minden este vacsi utáni nasinak megeszek egy almát. De uzsira jöhet banán is, esetleg egy pici mandarin, pomelo.
Tojás minden variációban jöhet. Főleg kolbászos rántotta formájában!
Holnap kölest akarok főzni a csirkepörkölt mellé, meglátjuk milyen lesz.
Hirtelen ennyi jutott eszembe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!