Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hizol, vagy fogysz szoptatás...

Hizol, vagy fogysz szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 10:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem híztam de nem is fogytam,tartottam a súlyom! De van mind a két táborból ismerősöm, van aki 10kilót hízott,van aki úgy lefogyott,hogy kisebb volt a súlya mint teherbeesés előtt!
2014. jan. 13. 10:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Híztam. Ha nem ettem hizlaló kajákat, alig volt tejem. Így sikerült 2 éves koráig szoptatni. Kb 10 kiló ment fel, és szoptatás után a terhesség alatt felszedett 8 kilóval együtt leadtam fél év alatt összesen 18 kg-t. Azóta tartom a súlyom.
2014. jan. 13. 11:00
 3/13 anonim ***** válasza:
Én híztam 3-4 Kg-ot mindkét kislányom szopiztatása alatt - mikor hazajöttünk a kórházból kevesebb volt a súlyom mint terhesség előtt, de az első 2-3 hónapban felszedtem pár kilót, nekem szó szerint muszáj volt ennem minden szoptatás után, mert elgyengültem, remegni kezdett a kezem, levert a víz.... szóval tényleg nem zabáltam, de ennem kellett ahhoz, hogy jól érezzem magam.
2014. jan. 13. 11:00
 4/13 A kérdező kommentje:
köszi-én meg alig vagyok 40kiló.nem tudom mit egyek,ami nem is árt a babának-elég tápláló is,amiket kivánnék,azt nem igazán lehet-unom a sok szénhidrátot-pedig azt kellene sokat-és az étvágyam sem túl jó pár napja.valami ötletetek nincs?
2014. jan. 13. 11:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Én fogytam, pedig mindent eszem gyakorlatilag, nem érzékeny a babám hasa semmire.
2014. jan. 13. 11:17
 6/13 anonim ***** válasza:
ez nagyon egyén függő. egyik barátnöm összesen 7 kg-ot hizott a terhesség alatt a kórházból már a régi nadrágjában ment haza. Aztán ha nem evett sokat az elsö 2 hónapban akkor nem volt rendesen teje. Meg kellett ennie 3 nagy szelet kenyeret stb. A szülést követö 2-3 hónapban hizott 4-5 kg-ot. Tehát ö a hizós volt. viszont majdnem 2,5 évig szoptatott végül és teje még mindig van valamenyi, lassan 3 éves a kislány. A plusz kg-ok azóta sem mentek le....
2014. jan. 13. 11:51
 7/13 anonim ***** válasza:
én fogytam, hasonló a sulyom mint a tied.
2014. jan. 13. 13:07
 8/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.tudom,hogy örülnöm kellene-csak nem tudom igazán,hogy mit egyek
2014. jan. 13. 13:25
 9/13 xStefix ***** válasza:

De miért diétázol, valami bántja a babádat? Mert egyébként nincs semmiféle korlátozás. És CHO-t sem kell nyakló nélkül enni, attól nem lesz több tejed, ellenben hízol (bár ez nálad akkor nem nagy baj:).

Én mindkét szülés után azonnal leadtam a nagy részét, aztán szopi alatt tartottam ill. lassan leadtam a többit. Most a második gyerek mellett végre ott vagyok a versenysúlyomnál.

De én sose diétáztam és nem zártam ki semmit az étrendemből, max. azt a pár dolgot, ami néha megzavarta a kisebbet.

2014. jan. 13. 19:33
 10/13 anonim ***** válasza:

Én nagyon lassan fogyok. 58 kiló vagyok. Még lemehetne 3-4 kg... :)

Én is gondolkodom az evésen, de szerintem a sok szénhidrát sem Neked, sem a babának nem tesz jót.

Ma répafőzelék volt a vacsi sült csirkemellel. Sajna az én babám iszonyú hasfájós, így kevés féle zöldséget eszem (pedig nagyon szeretem!). Répa, zeller (levesben), cékla (sütve nagyon finom), gomba, krumpli. Halat viszont sokat eszem fűszeresen, reszelt sajttal összesütve. Tésztákat is imádom mindenféle szósszal. Leveseket sokat csinálok, az jól eltelít. Minden este vacsi utáni nasinak megeszek egy almát. De uzsira jöhet banán is, esetleg egy pici mandarin, pomelo.

Tojás minden variációban jöhet. Főleg kolbászos rántotta formájában!

Holnap kölest akarok főzni a csirkepörkölt mellé, meglátjuk milyen lesz.

Hirtelen ennyi jutott eszembe!

2014. jan. 13. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!