Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Úgy néz ki kevésnek bizonyul...

Úgy néz ki kevésnek bizonyul a tejem sajnos, pedig még csak 3hetes a picim. Ilyenkor a doki irja fel a tápszert? és az mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 08:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, a gyerekorvos írja fel a tápszert. Az ára attól függ, hogy melyik tápszert kéred. Mi Milupát használunk, egy kicsit kevesebb mint 2000 Ft egy doboz ára.
2009. dec. 1. 08:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Igyál sok folyadékot,sokat pihenj,ne stresszelj.

Ha így sincs,akkor homeós bogyók ami a tej termelődést segítik, vagy laktoherb tea.

Nálunk 5 hósan volt ez,én így csináltam és tudtam szoptatni a lányom 7 hós koráig.

Én felhívtam a dokit(hétvége volt) megmondta hogy milyen tápot váltsak ki.Kiadták vény nélkül,csak így drágább.

9 hós baba anyukája.

2009. dec. 1. 08:30
 3/8 anonim ***** válasza:
mielőtt végleg a tápszer mellett döntesz kérj segítséget a la leche ligától www.lll.hu nekem kétszer visszahozták a tejcsimet, 13 hónapig szoptattam. tápszert még minig adhatsz neki, ha nem sikerül felszaporítani a tejet. de nyugi, ha három hétig volt tejed, lesz ezután is, lehet növelni a tej mennyiségét!
2009. dec. 1. 08:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha teheted, inkább ne adj neki tápszert. Próbáld meg természsetes módon visszahozni a tejcsidet: laktoherb tea, homeos bogyók, többször tedd mellre a babát hogy újra beálljon a kereslet-kínálat.

sok sikert és ne görcsölj rajta, mert az csak árt.

2009. dec. 1. 09:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..nagyon kivagyok, nem szeretném tápszerezni, de olyan rossz amikor még enne de már nem jön semmi:( szegénykém..
2009. dec. 1. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne nyúlj tápszerhez, tarts ki. Én is ajánlom a lll -t. Annyi tejed biztosan van, hogy az éhségét oltsa, még ha nem is tudja jelenleg degeszre zabálni magát. Tedd egy óra múlva is mellre és akkor megeszi még, ami hiányzott neki. Nem lesz semmi baja a babának. Egy pár napig nagyon gyakran szoptasd és utána helyreáll a dolog.

Egyébként az is lehet, hogy csak cicizni akar. Ha gyarapszik, akkor elég neki. Ha nem gyarapszik, akkor pedig a sűrű mellretétellel biztosan rendbe jöttök!

Egyél rendszeresen, igyál sokat és mondogasd magadnak, hogy lesz elég tejcsid!

Sok sikert és boldog szoptatást!

2009. dec. 1. 14:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. de az a baj, hogy már annyira se elég hogy az éhségét csillapítsa:(
2009. dec. 1. 16:09
 8/8 anonim ***** válasza:
tarts ki csajszi!ne add fel és a legfontosabb,h ne stresszelj!az elöttem irokat tudnám én is leirni,az a legfontosabb!De viszont inkább anyatejet irass fel,mint tápszert,ha lehet
2009. dec. 3. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!