Honnan tudhatom ha mar nem eleg neki a tejem?
6 hónap körül van egy növekedési ugrás, de ugye lehet korábban is.
nekem a babcim 8 hós, de nálunk is van 1,5-2 órás eszegetés még mindig.
én nem foglalkozom azzal, miért van, mert mondjuk azért 2 éjszakán át van ilyen, aztán egy hétig nincs...
biztos megvan az oka, ne aggódj :)
adj neki enni cicit amikor kéri, ha két óránként kér, akkor ezért is jó sok tejed lesz.
(nekem még úgy 2 hónaposan csöpögtek a cicijeim, aztán beállt, és azóta se volt ilyen, de egyik héten a babám megint cicimaratonozott, aztán nem tudtam, mitől nedves a karom, azt hittem a baba nyála csöpög, de nem a cicim volt. csinált tejnövekedést egyik éjjel az állandó ébredésével, aztán visszatért a régi kerékvágásra, nálam meg túlkínálat lett) :)
ne aggódj :) ha már 5 hónapja szoptatsz, akkor bíznod kéne magadban :)
amúgy a kóstoltatást már kezdheted, de csak azért, mert jó móka. kiváltani egy-egy evést ráérsz 7-8-9-10 hónapos korában is, elég tökéletesen az anyatej neki a fejlődéséhez.
ha nem hízik a baba havi negyed kilót, vagy fogy, akkor van csak gond!
Egyetértek az elsővel, azt kivéve, hogy kezdd el a hozzátáplálást. Én nem javasolnám, mert bőven ráér még.
A kalóriákkal pedig biztosan nincs gond.
Nem nézelődik, mocorog mostanában sokat? Emiatt gyakori, hogy kevesebbet szopiznak egyszerre, ezért gyakrabban is kéreckednek mellre. De ez normális. ;)
De minek?
Amikor már nem csak anyatejet kap a baba, onnantól az már hozzátáplálás. A kóstoltatás nem előzi ezt meg, hanem annak az első szakasza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!